Bestellen & retourneren 

Als je in Nederland of België woont kun je een product in mijn webshop bestellen.
Woon je in een ander land, neem dan contact met mij op, dan bespreken we de bestelvoorwaarden.

Betalen
De vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
Een betaling kun je in mijn shop doen via Ideal. Tenzij je een sjaal op bestelling plaatst. In dat geval stuur ik je een betalingslink via email. Na onvangst van de betaling wordt de bestelling binnen de bij *verzenden genoemde termijn verzonden.

Verzendkosten via Post.nl
Nederland € 6,75 (sjaals)

Belgie: € 13,00

Verzenden
Mijn producten verkoop ik vanuit voorraad tenzij anders vermeld. Voor Nederland geldt een levertijd van 4 tot 7 werkdagen indien het product in voorraad is. Mocht je jouw bestelling na 7 dagen nog niet ontvangen hebben, mail mij dan even. Ik kijk dan via Track & Trace waar het pakket zich bevindt.


Op bestelling
Is een product uitverkocht? Dan maak ik het voor je op bestelling. Afhankelijk van de drukte duurt dat een paar dagen of een week. Soms duurt het langer maar dat laat ik je dan snel weten.

*Retourneren
Heb je jouw bestelling ontvangen en ben je er toch niet gelukkig mee? Mail mij gerust en vertel om welke bestelling het gaat. Gebruik dit retourformulier.

Na mijn retourmail kun je het product binnen 14 dagen retour zenden naar het volgende adres:

Sasja Saptenno, Zomertalinghof 9, 8043JW Zwolle. 

Na ontvangst van je retour en controle van het product ontvang je binnen maximaal 14 dagen je geld retour op je bankrekening. Ik betaal je het aankoopbedrag terug zonder de verzendkosten. 
Ik raad je wel aan het pakketje verzekerd te retourneren of via Track & Trace te laten verzenden want mocht een pakket niet bij mij aan komen, dan vergoed ik jouw aankoop niet.

NB: Als het een sjaal is die ik speciaal op jouw verzoek op maat en/of kleur heb gemaakt, dan kun je deze wel ruilen voor een ander product uit mijn webshop maar je ontvangt geen geld terug.

Sasja Saptenno  | KVK Zwolle: 01090277 | BTWNR: NL002156947B63
Rekeningnummer: NL95 KNAB 0255 5055 07

*Zie ook de algemene voorwaarden onderaan deze pagina.

 

© 2016 - 2020 Sasja Saptenno | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?