RETOURNEREN
Retourvoorwaarden RRscooters
- Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je online aankoop, dan kun je de items retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Maak wel gebruik van het RETOURFORMULIER welke U middels email kunt verkrijgen door HIER te klikken.

- De items dienen onbeschadigd en ongebruikt te worden geretourneerd in de originele verpakking. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt, mogen wij jou aansprakelijk stellen. Hier kunnen extra kosten aan verbonden zitten. 

- LET OP: Tenzij anders staat aangegeven op de verpakking, kunnen elektronische artikelen kunt NIET geruild of geretourneerd worden !!!
 

- De retourkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren product ligt bij de afzender. We adviseren sterk om jouw retourpakket aangetekend te versturen !

- Mocht het zo zijn dat wij U een verkeerd artikel toegestuurd hebben, dan komen uiteraard de retourverzendkosten voor onze rekening, heeft U echter een artikel besteld en het past niet op uw scooter omdat U het verkeerde artikel besteld heeft, dan zijn de retourkosten en de eventuele verzendkosten hiervan voor het juiste artikel altijd voor uw rekening.

- Twijfelt U of een artikel wel of niet op uw scooter past, dan mag U ons altijd hier vragen over stellen zodat wij U kunnen adviseren, in de meeste gevallen vragen wij U dan een foto van uw scooter en een foto van uw oude onderdeel te mailen naar ons.

- Retourzendingen zijn altijd voor risico van de koper. Dit houdt in dat RRscooters niet aansprakelijk is voor het beschadigen en/of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het postkantoor altijd om een verzendbewijs! Let op: bewaar deze totdat de refund van jouw retouritems correct verwerkt is. Dit is namelijk jouw bewijs van retournering.

 

 

Terugbetaling
- Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen, ontvang je binnen maximaal 5 werkdagen het bedrag terug voor de geretourneerde items. Terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalmethode als waarmee je je bestelling betaalde.

 

 

Wat moet ik doen als mijn terugbetaling niet is verwerkt?
- Dit is uiteraard heel vervelend! Als je na uiterlijk 5 werkdagen na ontvangst van de retourbevestiging nog geen terugbetaling hebt ontvangen, neem dan contact op met ons middels e-mail, info@RRscooters.nl 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • RRscooters, DE Retro specialist
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL.
  • Wij versturen enkel AANGETEKEND via PostNL
  • Uw scooter kunt U ook laten bezorgen !! Klik op dit logo voor meer informatie.
  • Wij zijn RDW erkend.
  • Plus Regio Parstad aanbiedingen
  • Beroepsonderwijs Bedrijfsleven
© 2011 - 2020 RRscooters | sitemap | rss