Navigatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Vestiplan te Heerenveen Webwinkel (www.rosconi.nl)
KVK nr. 51359855
BTW nr. 124690191B02

Bestellen en Bezorgen.

Wij bezorgen uw bestelling op het door u opgegeven adres in Nederland. Zodra de bestelling door ons is verzonden, ontvangt u van ons daarvan een bevestigings e-mail. Uw bestelling wordt bij u thuis bezorgd door Post.nl.

Voor alle bestellingen van het merk Rosconi via deze site bereken wij géén orderkosten.


Retourneren

Sinds 1 februari 2001 is de wet Kopen op Afstand van kracht. Door deze wet hebben consument kopers een sterkere rechtspositie gekregen, dus ook als het om kopen via internet gaat. Volgens de wet is er van kopen op afstand sprake wanneer consument koper en verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien.

De volgende belangrijke uitbreidingen voor wat betreft de rechten van consument koper zijn in de wet Kopen op Afstand opgenomen: Consument kopers hebben recht op een afkoelingsperiode van 7 werkdagen na levering van het product. Zij mogen een product binnen die periode terugsturen, waarbij ze de verzendkosten voor het terugsturen voor hun rekening nemen. De verkoper mag wel voorwaarden verbinden aan het retour zenden.

De voorwaarde die Rosconi.nl hier aan stelt is dat u de producten uitsluitend onbeschadigd en goed verpakt retour stuurt. Gebruikte producten nemen wij niet retour. Wij accepteren uitsluitend retour goederen welke voldoende gefrankeerd zijn. OP MAAT GEMAAKTE ARTIKELEN kunnen niet retour worden gestuurd, daar deze specifiek voor u zijn gemaakt en niet aan een ander kan worden doorverkocht.

Rosconi.nl draagt zorg voor terugbetaling binnen 30 dagen van het door de consument koper betaalde aankoopbedrag met aftrek van de onkosten die Rosconi.nl heeft moeten maken voor de verzending naar uw adres.


Met vriendelijke groet,

het Rosconi team

       Contactgegevens

  • Vestiplan (Rosconi.nl)
  • Postbus 16
  • 8440 AA  Heerenveen
  • info@garderoberoede.nl
Wandgarderobes met hangers
© 2016 - 2017 rosconi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?