Export

Het is mogelijk de bestelde roggen en roofvissen veilig te exporteren naar het buitenland. Door reeds succesvolle export naar Azië, Amerika en binnen Europa kan je met een gerust hart een bestelling waar ook ter wereld door roggenwinkel.nl laten bezorgen.

Afbeelding

De vissen worden geïsoleerd verpakt in een speciale dubbele zak gevuld met water en zuurstof. Het geheel wordt in een tempex doos vervoerd, die op temperatuur wordt gehouden door heatpacks. De stekel van de roggen wordt afgeschermd door middel van kunststof of rubberen bescherming. Door ervaring en de juiste connecties in verschillende landen worden de vissen soepel, snel en veilig getransporteerd met zo min mogelijk stress voor de nieuwe eigenaar en de vissen zelf. Agenten zijn lid van IPATA en AATA.

Als eerste worden stekels van de getransporteerde roogen beschermd:
Afbeelding Afbeelding

Daarna worden ze in dubbel verstevigde zakken, gevuld met water en zuurstof geplaatst:
Afbeelding Afbeelding

Afhankelijk van de temperatuur worden 1 tot 3 heatpacks gebruikt, waarna de tempex doos wordt afgesloten en voorzien van de juiste markeringen:
Afbeelding Afbeelding

De roggen kunnen nu vervoerd worden. De juiste papieren en documenten zijn van groot belang, zodat de verzending geen oponthoud kan oplopen. Door afspraken met gespecialiseerde artsen voor gezondheidsverklaringen en afspraken met agenten in verschillende landen worden alle risico`s tot het minimum beperkt.

Onderstaand is de doos bij ontvangst en zijn de roggen na meer dan 30 uur onder weg te zijn te zien. Het water is nogsteeds kraakhelder, de zakken staan nog goed bol, het water is nog goed op temperatuur en nog het meest belangrijk, de roggen zijn kerngezond en zeer levendig. In dit geval aten de roggen binnen een uur na overwennen in het nieuwe aquarium:
Afbeelding Afbeelding

Ook een eigen gratis shop?