Welkom bij REGENHUIF.NL van Lieselusje

Er kunnen voorlopig even geen opdrachten meer worden aangenomen!

Lieselusje maakt unieke kleurrijke regenhuiven (regenhoezen/regententen) voor uw bakfiets. U mag zelf uw dessin kiezen. Er is keuze uit 20 dessins. De regenhuiven worden van het tafelzeil van Kitsch Kitchen (zgn. Mexicaans) tafelzeil gemaakt. 

De regenhuiven zijn van een dubbele laag tafelzeil gemaakt (extra stevig). Het dessin is daardoor ook aan de binnenant te zien.

De ramen zijn van 0,3 mm dik transparant tafelzeil. Voor de sluiting met de raampjes wordt gebruik gemaakt van YKK  ritsen.

Lieselusje maakt bij de afwerking gebruik van materialen uit de Sign-industrie en zeilmakerij, zoals vlaggenband en trapezekoord (elastieken).

Het type bakfiets waarvoor Lieselusje de meeste regententen maakt is doorgaans de rechthoekige bak (de maat wordt u altijd gevraag door te geven) met ronde huif b.v. van type Bakfietsweb, of de Babboe Big met afgeplat dak.

Maar Lieselusje kan ook huiven maken voor afwijkende bakfietsmaten en vormen. Er wordt eerst een patroon n.a.v uw wens gemaakt. Al naar gelang de moeilijkheidsgraad zal dit tussen de 15 en 45 euro extra kosten.

Wilt u bestellen, of heeft u vragen of specifieke  wensen? Neem contact op via het contact-formulier of stuur een mail naar lieselusje@hotmail.com.

Let Op ! De stokken/bogen kunnen NIET worden geleverd en dient u te bestellen bij uw eigen bakfietshandelaar/merk!

Ook een eigen gratis shop?