Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Online Schrijf Midweek

€ 15,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

Online Schrijf Midweek

Een paar keer per jaar organiseer ik een live online Schrijf Midweek met een bepaald thema. Een midweek lang onderzoek je jezelf in de diepte en de breedte rondom verschillende facetten van dat thema. Je ruimt daarin op wat je los kunt laten, en laat toe wat je ondersteunt. Zo kom je steeds meer tot de essentie van wat het thema voor jou betekent en wat het je te vertellen heeft. Visualisaties en intuïtieve schrijfoefeningen begeleiden je naar deze kern binnen prettige kaders. Het is meer dan een zelfonderzoek. Je innerlijke (schrijf)stem verhelder je en geef je de ruimte via je je geschreven woorden, regelmatig in creatieve vormen. Een bijzonder proces!

De eerstvolgende live online Schrijf Midweek ga ik nog plannen, naar verwachting in november. Eerdere edities te bestellen als e-book.

 

 • Schrijf Midweek - Jouw Woordkracht
  Woorden brengen associaties met zich mee, sommige zijn een tijdje hip, andere zijn vervuild geraakt. Je hebt woorden die pijn doen en woorden die je een goed gevoel geven. En welke woorden vermijd je of zijn onderdeel van je stokpaardje(s)? Je naam bestaat ook uit woorden; wat betekenen ze, hoe voelen ze? 

  Dit en meer ga je al visualiserend en schrijvend met een flinke snuf nieuwsgierigheid onderzoeken. Dat belooft weer een proces vol inzichten te worden! Jouw Woordkracht krijgt gaandeweg meer glans, ruimte en eigenheid.  
 • Schrijf Midweek - Van Liefde komt niets dan Liefs! 
  (Her)ontdek de liefde voor het schrijven, de liefde voor de liefde en laat je hart de weg wijzen, ook op papier. Een liefdevol, krachtig, creatief en intuïtief proces. Hier zitten geen visualisaties bij, wel prachtige inspiratie en tips per oefening.

 • Schrijf Midweek - Groeikracht
  Je maakt contact met je groeiwens, verheldert deze, brengt je groei-obstakels in beeld, zorgt voor jezelf zo in de groei en ontvangt input over jouw groeistap en je te bewandelende pad daarin.

LET OP 1: Geef in de opmerkingen weer welke Schrijf Midweek/Midweken je wilt bestellen. Wil je er meerdere? Dan verhoog je het aantal.

LET OP 2: Typ tijdens het bestelproces 'VRZND' in bij de kortingscode, zodat de webshop geen verzendkosten berekent. Als je een andere kortingscode hebt, dan zit daar het wegvallen van de verzendkosten al bij in.

Ook een eigen gratis shop?