Klankmassage

€ 65,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

Klankmassage

Merk je dat je:

  • lijf (deels) gespannen voelt.
  • prikkelbaar bent en weinig ruimte ervaart.
  • toe bent aan volledige ontspanning of reset, zowel voor lichaam en geest.
  • een pijnlijke plek of spieren hebt.
  • een bepaalde zwaarte in jezelf voelt.
  • snel afgeleid bent door alle prikkels.

Hoe werkt het en wat brengt een klankmassage je?

Je ligt met je kleren aan op een matje of matras of zit op een stoel, afhankelijk van je wensen. Via de trilling en tonen van klankschalen, die ik in overleg deels op je lichaam plaats, en enkele andere akoestische instrumenten kom je in een diepe ontspanning op verschillende niveaus.

Wat vastzit trilt op een natuurlijke manier los, zowel fysiek als energetisch. Je komt meer in je lichaam dat ruimtelijker en lichter gaat aanvoelen en kunt, ook daarna, de prikkels om je heen makkelijker van je af laten glijden.

Je wordt helderder en kunt beter bij jezelf blijven. Dat kan je helpen in het maken van bewuste, duidelijke keuzes (zeker als je dit vaker doet). Tegelijkertijd is het effect ook heel persoonlijk, dus wellicht neem jij ook nog andere wonderen waar.

Ik werk in ieder geval in de afstemming met jou, de ruimte en de instrumenten. Als iets onprettig voelt, dan pas ik het aan, want jij houdt natuurlijk de regie over jezelf.

Voor wie?

Voor jong en oud!
Als je zwanger bent of een pacemaker hebt, laat het dan wel weten. Dan kan ik de sessie aanpassen. 
Als je psychische klachten hebt, dan overleggen we eerst of deze sessie passend is. Bij trombose is een klankmassage niet geschikt.

Zelf ervaren? Boek een sessie!

Dus... zin in deze klankreis? Voor €65,- inclusief btw, een kort gesprek vooraf om te kijken waar je behoefte aan hebt, kop thee, en even bijkomen achteraf. Bij elkaar duurt het ongeveer 5 kwartier.

N.B. Nu ook Klankmassage voor 2 personen tegelijkertijd mogelijk! Je ontvangt dan 25% voordeel op de totaalprijs als je Duoklank invoert bij de kortingscode in het bestelproces.

Na je betaling ontvang je van mij een bevestiging en de digitale factuur. Ik neem dan contact met je op voor het maken van een afspraak. Heb je een vraag? Neem contact met me op via saskia@the-i-opener.com of 06 - 51160979.

Je bent van harte welkom.

Hartelijke groet,

Saskia Baardman

www.the-i-opener.com

 

Ook een eigen gratis shop?