u i t v e r k o c h t

5x strippenkaart

Vorige Artikel 3 van 3
€ 90,00 (inclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.

PREPRESS OPEN ZEEFDRUK ATELIER 2019

Met ingang van 26 februari 2019 start opnieuw het Prepress Open Zeefdruk Atelier!

Middels een strippenkaart kun je 10 avonden vrij werken in de studio. Je kunt bijvoorbeeld werken aan een eigen zeefdrukproject, experimenteren met de monoprinttechniek of je verdiepen in het vervaardigen van je handgemaakte films. Ik zorg voor materialen, parate kennis, koffie en thee, inspirerende boeken van diverse kunstenaars en natuurlijk een gezellige werkplek.

Voor wie?
Geschikt voor beginners om het hele zeefdrukproces van a tot z te leren kennen. We drukken op maximaal a3 formaat. Ook geschikt voor gevorderden die klein werken of een combinatie willen maken tussen prepress avonden en overdag zeefdrukken op de grote tafel. Twijfel je of deze workshop geschikt voor je is; neem dan even contact op via mara@piccione.nl.
 
Strippenkaart
Er zijn strippenkaarten van 5, 10 of 15 strippen verkrijgbaar. Een avond staat gelijk aan één strip en duurt van 19:30 uur tot 22:00. Ervaren zeefdrukkers kunnen de strippenkaarten ook gebruiken om een prive dagdeel zelfstandig zeefdrukken te reserveren, dit kost 1,5 strip. De strippenkaarten zijn geldig van 26 februari 2019 t/m 14 mei 2019 (muv het reserveren van prive dagdelen/in overleg)

N I E U W S B R I E F

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2020 pushandpullstudio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?