Navigatie

 


 


 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Instagram Victoria Levin       Instagram Mara Piccione        Follow event on Facebook


 

A R T   &   R E C O R D   B O N A N Z A IIZ O N D A G  2  JULI  2 0 1 7
1 7 : 0 0 - 1 9 : 0 0

Ruim 700 elpee's uit onze privé collectie!
en opening van Artist in residence project Tegel:Tal met Victoria Levin (SE) en Mara Piccione

Check de facebookpagina/event voor meer informatie: Art & Record Bonanza II
Check de facebookpagina/event voor meer informatie: Tegel:Tal

 

A R T   &   R E C O R D   B O N A N Z AZ O N D A G  2 3  A P R I L  2 0 1 7
1 4 : 0 0 - 1 8 : 0 0

met o.a. (Zeefdruk) Kunst van WeZineWel, Floor van Meeuwen, Laureen Langkamp, Sjoerd FrenayMarieke Jacobs en Mara Piccione
&
Ruim 700 elpee's uit onze privé collectie!

Check de facebookpagina/event voor meer informatie: Art & Record Bonanza

 


BEAUTIFUL MESS  'Internationale Zeefdruk Expositie en Project'

In zeefdruk- en ontwerpstudio Push&Pull wordt in het kader van het Werkman Jaar 2015, een selectie van 100 zeefdruk testprints tentoongesteld, gemaakt door zeefdrukartiesten uit binnen- en buitenland. Daarnaast werken Mara Piccione en Tineke Meirink tijdens deze periode aan nieuwe werken, geinspireerd door deze testprints. 

Een testprint is een one-of-a-kind bijproduct van de zeefdruktechniek; oude prints en mislukte druklagen worden gebruikt als testvellen en vormen bij toeval nieuw beeld.Veel van deze testprints zijn rijp voor de oud papierbak, af en toe zitten er juweeltjes tussen.

Werkman 2015 In het kader van 2015, zullen illustratoren/zeefdrukkers Mara Piccione en Tineke Meirink, temidden van deze toevals juweeltjes zichzelf een week lang opsluiten in de studio om nieuwe zeefdrukken te maken. Geheel in de geest van Werkman met als uitgangspount; de dingen die om hen heen zijn; de testprints, de drukkerij, en een ongezonde dosis werklust.

DEELNEMERS: The Birdmachine (USA), Palefroi (DE), Sonnenzimmer (USA), Joris Diks(NL), Michael Hacker (AT), Clockwork (IT), Bert Scholten (NL), Justin Santora (USA), Strawdogs (NL), Arrache Toi Un Oeil (FR), Crosshair (USA), Willem Kolvoort (USA), Mercadorama (MEX), Tineke Meirink (NL), Mara Piccione (NL)

PARTNERS: Push&Pull en Stichting Werkman

SPONSORS: Permaprint, Screenprinter.EULATER ALS IK GROOT BEN  'Kinderen uit de Oosterparkwijk tekenen hun toekomstige wonen en werken'

In de zij-vleugel van het Treslinghuis, Oosterpark bevinden zich de Damsterdiephuiswoningen van Het Kopland en diverse kantoren. De gezamenlijke entree en het trappenhuis waren toe aan een opfrisbeurt en wat vrolijkheid. Ons werd gevraagd dit op een creatieve manier aan te pakken. ​Wij vinden het bijzonder dat wonen en werken naast elkaar staan in dit gebouw en besloten dit gegeven als uitgangspunt te gebruiken.

Met deze  toekomst thema's gingen wij de wijk in om samen met de basisschoolkinderen van de Oosterparkwijk tot een mooie samenwerking te komen. Samen met kunstenaar Willem Kolvoort, verzorgden wij tekenworkshops voor alle kinderen van de 'Siebe Jan Bouma' school. De kinderen leverden stapels tekeningen met de thema's 'wonen' en 'werken'. Hieruit hebben wij een selectie gemaakt, opnieuw vormgegeven en uitvergroot tot een verhaallijn die nu overal in het trappenhuis terug te vinden is. 

Op  1 mei 2014 hebben we het project feestelijk afgeslsoten. Hip Hop muzikant 'Nick In The Cave' schreef speciaal voor dit project en voor de schoolkinderen het nummer 'Later als ik groot ben' en liet dit tijdens de opening horen.

DEELNEMERS: Push&Pull, Mara Piccione, Madeleine van der Raad, Willem Kolvoort, Nick Pruim

PARTNERS: Leefbaarheidsfonds Nijestee en NLA Wijkteam Oosterparkwijk, Treslinghuis 

N I E U W S B R I E F

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2018 pushandpullstudio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?