Pro Natura Royal Jelly ampullen, 20 stuks

Artikelnummer: 1-97
Vorige Artikel 12 van 12
€ 20,50 (inclusief 9% btw)
Aantal

Dit product heeft een nieuwe samenstelling. Nu met 1500 mg. Royal Jelly per ampul! Product is biologisch gecertificeerd.

Royal Jelly, ook wel Koninginnegelei genoemd. Royal Jelly is een melkachtig extract dat wordt afgescheiden door de speekselklieren van de jonge werkbijen om de koninginnebij mee te voeden. Alleen de koningin krijgt haar leven lang Koninginnegelei en de andere bijen slechts tot ze volwassen zijn. Koninginnegelei bevordert de groei en ontwikkeling van een “koningin” zodanig, dat zij twee maal zo groot en 24 maal ouder kunnen worden dan een gewone bij. De koninginnebij houdt dankzij de voeding Royal Jelly het bijenvolk in stand met enorme krachtsinspanningen. Inspanningen die haar fataal zouden worden als zij niet levenslang van Royal Jelly werd voorzien. Een gewone werkbij is na 8 weken volkomen versleten. De koninginnebij blijft 4 tot 5 jaar in leven en legt in die periode zo’n 2.000.000 eitjes.

Aanbevolen dagelijkse portie: 1 x per dag 1 ampul

Inhoud: 20 ampullen

Allergenen informatie: Let op! Royal Jelly kan een allergische reactie veroorzaken. Raadpleeg bij astma of hier aan gerelateerde allergieën een deskundige voor gebruik. In geval van zwangerschap, raadpleeg een deskundige voor gebruik.

Dit product bevat honing en is daardoor niet geschikt voor kinderen jonger dan 1 jaar.

In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte, medicijngebruik, of kinderen jonger dan 18 jaar, raadpleeg voor het gebruik van voedingssupplementen eerst een deskundige, arts of apotheker.

Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Specificatie Omschrijving
Ingrediënten Samenstelling per dag (1 ampul van 10 ml):
Bloemenhoning (bio) 5000 mg.
Royal Jelly (bio) 1500 mg.
Ingrediënten: gezuiverd water, bloemenhoning bio*, Royal Jelly bio* (15%).
* 100% van de ingrediënten van dit product werden verkregen volgens de regels van de biologische landbouw.

 

   

© 2018 - 2020 PRO NATURA distributeur Mariet Morren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?