Pro Natura Propolis tinctuur, 20 ml.

Artikelnummer: 1-36
Vorige Artikel 8 van 12 Volgende
€ 7,25 (inclusief 9% btw)
Aantal

Propolis is een lijmachtige substantie, gemaakt door honingbijen uit knoppen, sap van planten en bomen (meestal hars), en andere botanische bronnen. Propolis wordt door bijen gebruikt om ongewenste kieren en openingen in het nest te dichten en de wanden te bekleden. De kleur van propolis varieert per bron, het kan variëren van beige tot donkerbruin.
Propolis Tinctuur is verkrijgbaar in flesjes met pipet, op alcoholbasis.

Verdere informatie over dit product kunnen wij helaas niet geven in verband met de huidige wetgeving. Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-49405912.

Aanbevolen dagelijkse portie: zo nodig 3 tot 6 x daags 10-20 druppels op wat water of puur gebruiken. Geschikt voor volwassenen.

Inhoud: 20 ml.

Allergenen informatie: Let op! Propolis kan een allergische reactie veroorzaken. Raadpleeg bij astma of hier aan gerelateerde allergieën een arts voor gebruik. In geval van zwangerschap of lactatie, raadpleeg vóór gebruik een deskundige. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte, medicijngebruik, of kinderen jonger dan 18 jaar, raadpleeg vóór het gebruik van voedingssupplementen eerst een deskundige, arts of apotheker.

Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Specificatie Omschrijving
Ingrediënten Propolis 100%
Ingrediënten:
Water, Alcohol (± 35% vol.), Propolis.

   

© 2018 - 2020 PRO NATURA distributeur Mariet Morren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?