Introductie

Bestelling voor de levering voor de Pinksteren 2020

Er kunnen tijdelijk geen vaten besteld worden!!!

Beste leden & geïntresseerden,

Beste mensen,

De inkoop voor de zomer staat gepland in de week van Hemelvaart. Omdat we niet zelf de wijn kunnen halen zal deze worden geleverd via een transporteur. Daarom kunnen er tijdelijk geen vaten worden besteld. Losse wijn kan wel besteld worden in bac in box. Dus in plaats van 33 liter besteld u 3 keer een bac in box van 10 liter. 

Ook zijn er bepaalde speciaal wijnen tijdelijk niet leverbaar. We hebben dit op de site aangepast. De bestellingen moeten uiterlijk maandag 18 mei 2020 op de website zijn gedaan. 

Een aanrader voor de lange zonnige zomer is onze rosé. Mooi van kleur, rond en fris van smaak. ook onze nieuwe mouserende wijn valt goed in de smaak. Let goed op uw voorraad. De eerstvolgende bestelling zal eind september zijn. 

Met vriendelijke groeten,

Antoine, Kees en Chantal.

 

=============

Voor de wijnliefhebber wordt het steeds moeilijker te kiezen. Er wordt zoveel wijn geproduceerd dat er sprake is van overschotten. De kwaliteit laat te wensen over. Wat u in de winkel koopt is steeds meer een eenheidsdrank zonder de door de echte liefhebber gewenste onderscheidende kenmerken.

Sinds 2000 koopt POULEPOU wijn in bij de bron. Bij de producent worden overschotten ingekocht van zorgvuldig gemaakte wijnen die voldoen aan onze duidelijke criteria:

  • Goede constante kwaliteit;
  • De wijn wordt deels los ingekocht en door de gebruiker zelf gebotteld;
  • Levering in Bag in Box of op de fles; bij ons is de klant echt koning;
  • Zo heeft de gebruiker een uitstekende kwaliteit tegen betaalbare prijzen. 

'Like' ons op Facebook of volg ons op Twitter

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief stuur een bericht naar: poulepou@gmail.com

© 2007 - 2020 Poulepou Club du Vin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?