Mutter Natur pompoenpitolie is het groene goud van Oostenrijk; gezond en lekker

 

Mutter Natur Pompoenzaadolie is het groene goud van Oostenrijk.

Rijk aan gezonde voedingsstoffen en bijzonder van smaak. Een prachtige aanvulling in elke keuken, danwel als dagelijks onderhoud van uw gezondheid door één of twee eetlepels per dag te nemen. Mutter Natur Pompoenzaadolie uit het Oostenrijkse Steiermark is toe te voegen in ontelbaar veel gerechten, zoals aardappelen, groenten, pasta's, couscous, eiergerechten, vlees, vegetarische gerechten en door yoghurt. Ideaal voor horeca en particulier. Onze diepgroene olie wordt tot de zogenoemde superfoods gerekend. TIP: probeer het eens als overheerlijke brooddip, succes verzekerd!

Mutter Natur pompoenpitolie heeft een gouden onderscheiding (1e prijs) van DLG ontvangen voor de heerlijke smaak. Een bevestiging voor ons en voor u!

Naast de heerlijke culinaire toepassingen in voor-, hoofd- en nagerechten, heeft onze Oostenrijkse pompoenpit-olie vele gezondheidsvoordelen voor onder andere een optimale werking van de blaas, nieren, prostaat, bloeddruk, cholesterol en de hormoonhuishouding. Het hoge gehalte aan vitamine E helpt de huid jong te houden, bij zowel inwendig als uitwendig gebruik.

In officieel beschermde gebieden worden de pompoenen verbouwd en op moderne wijze worden, met gebruikmakend van de tradities, daarna de pompoenpitten verwerkt tot de spectaculair rood en groen-gekleurde smaakvolle, gezonde en vooral voedzame olie.

Ontdek het geheim waar u al veel eerder achter had willen komen en geniet met volle teugen van het groene goud van Oostenrijk: pompoenpitolie van Mutter Natur. Vraag ernaar bij uw restaurant, groothandel of uw winkelier. We zijn bij elke gezondheidswinkel verkrijgbaar, maar hier bestellen is net zo makkelijk naturlijk.

We staan u graag te woord. T: 010-4602369

Ga voor onze officiële website naar: http://www.pompoenzaadolie.nl

 

 

© 2012 - 2019 pompoenzaadolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?