OVER PLOFF!

Wanneer heb jij voor het laatst een kaartje gestuurd of ontvangen?

Wij, Daisy en Marije, van Ploff! willen mensen aanmoedigen om weer meer kaartjes te gaan sturen. De afgelopen jaren zijn mensen steeds minder kaarten gaan sturen, omdat een online felicitatie of Kerstgroet een stuk gemakkelijker is.

Maar zeg nou zelf, was het niet altijd ontzettend leuk om op je verjaardag een stapel felicitatie kaarten met een PLOFF op de deurmat te horen vallen? Allemaal mensen die daadwerkelijk de moeite hebben genomen om een leuke bijpassende kaart voor je uit te zoeken, met de hand te schrijven en naar de brievenbus te brengen om hem op de post te doen.

Elke maand ontwerpen wij een kaart binnen een gekozen thema. Voor ons de uitgelezen kans om los te gaan met materialen en technieken. Ons proces is uitgebreid te volgen op social media en de eindresultaten zijn te koop in de webshop, bij een aantal fysieke verkooppunten en staan we af en toe op een leuk marktje.


Samenwerken

We vinden het super leuk om samen te werken met anderen! Elke maand doen we dit standaard met een toffe gastontwerper, waardoor er iedere keer een verrassende, unieke kaartenset ontstaat. Maar we staan ook open voor samenwerkingen met leuke initiatieven, projecten en verkooppunten.

Lijkt het je leuk om een keer samen te werken als illustrator, ontwerper, maker, initiatiefnemer, winkeleigenaar of op wat voor manier dan ook? Stuur ons dan een mailtje met je idee en dan kunnen we kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.


 

© 2016 - 2018 Ploff! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?