Plexus Solaris Webwinkel

                                                                                                                                                          

Welkom in de webwinkel van Plexus Solaris, praktijk voor natuurgerichte massagetherapie & coaching

Wij zijn officieel dealer van :

DE YANTRAMAT!

De mat is ideaal als u lijdt aan stress, slecht slaapt, zich futloos of gespannen voelt, last hebt van stijfheid, hoofdpijn, rug- of nekpijn of als u gewoon helemaal tot rust wilt komen. De Yantra Mat bevat 210 - 348 bloemen. Iedere bloem heeft 42 drukpunten / contactpunten. Deze punten zijn geijkt, wat betekent dat ieder drukpunt volgens heel nauwkeurige maten wordt geproduceerd en dus precies even scherp en actief is. Vergelijk maar met andere matten! Wij geloven dat kwaliteit de beste garantie is voor een optimaal effect!

De matten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in de kleuren Olijfgroen en paars. Klik HIER voor een filmpje. 

DE YANTRASLIPPER!

Als je de slippers 20 minuutjes per dag draagt zal je zalig kunnen ontspannen en meer energie krijgen. De indrukbare nopjes stimuleren de vitale acupressuur voetreflexpunten die op hun beurt onze organen positief stimuleren. Door de klittenband zitten de slippers comfortabel voor iedereen. Je voelt de stress en vermoeidheid uit uw lichaam stromen als je met de slippers rondloopt.

Door de zachte massage van bepaalde delen van de voet kan men de eigen genezingskracht van het lichaam stimuleren en het immuniteitssysteem versterken. Stress en spanningen kunnen door het bewerken van de reflexzones worden verlicht. Perfect middel tegen koude of gezwollen voeten, de acupressuurwerking zal ook helpen bij het vermageren! Volgens de eeuwenoude Chinese Reflexzone theorie staan onze voetreflexpunten direct in verbinding met onze vitale organen, zodat die positief gestimuleerd worden, zonder dat je het zelf merkt. De voet is onderverdeeld in verschillende zones die elk in verbinding staan met organen en delen van het lichaam.

De slippers zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende maten.  Alle artikelen zijn inclusief 21 % B.T.W.  en worden binnen enkele dagen verzonden. De factuur wordt per e-mail verzonden.

 

Tevens verkrijgbaar: De Plexus Solaris Kadobon

 

 Wij wensen je veel winkelplezier!

© 2010 - 2018 plexussolariswebwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?