Maatwerk

Maatwerk

Een geboortekaartje uit onze PincoPallino collectie is naar eigen wens in te delen en aan te passen maar heb je speciale wensen voor een PincoPallino geboortekaartje, welke wij speciaal voor jou moeten aanpassen dan hebben wij een uitgebreid extra service pakket voor je waar je uit kunt kiezen. We hebben hieronder een paar mogelijkheden uiteengezet.


Maatwerk:


Babyfoto bewerken en in ontwerp plaatsen € 0,00
Wanneer je een ontwerp uit de vaste collectie bestelt dan kun je natuurlijk zelf de tekst indelen maar ook door ons een babyfoto laten plaatsen (sprookjes). De babyfoto bewerken we en plaatsen we GRATIS in jou in de kaart in jouw eigen account. (broertje zusje 17.50,- p/f)


Kleine aanpassingen € 22,50
Wanneer je een ontwerp uit de vaste collectie bestelt dan kun je natuurlijk zelf de tekst indelen. Maar ook kleine aanpassingen in het ontwerp zelf zijn mogelijk. Je kan hierbij denken aan het weglaten van elementen, verplaatsen of een element van kleur veranderen.


Grotere aanpassingen € 45,00
Heb je speciale wensen? Bij grote aanpassingen maken wij een bestaand geboortekaartje helemaal naar jullie wens. Het gaat hierbij om veranderingen in het standaard ontwerp. Denk aan het aanpassen van de indeling van het ontwerp, elementen toevoegen, de kleuropzet, het formaat of een door jou extra aangedragen foto/element uitknippen bewerken en toevoegen bij een kaartje of een kaartje waar geen foto in staat aanpassen in een fotokaart.


Heel nieuw ontwerp VA. € 125,00
Een eigen ontwerp, ideeën aanleveren en dat door ons uit laten werken? Een bestaande kaart volledig naar je wensen laten vermaken? Bij ons Pinco Pallino Design Studio is dit allemaal mogelijk. Stuur ons een duidelijke e-mail met daarin je specifieke wensen zoals; specifieke elementen die je terug wilt zien, een thema, je favoriete kleuren en sfeer... zodat er vooraf een inschatting kan worden gemaakt over de tijd die wij nodig hebben voor het maken van een kaart en de mogelijkheden.

Binnen 7 werkdagen ontvangt van ons per e-mail een conceptvoorstel waarin al je wensen zijn verwerkt. Je kan ons laten weten hoe je het vindt en aangeven wat je eventueel nog veranderd zou willen hebben. Wanneer het kaartje af is dan kan je hier je bestelling online plaatsen. Ontwerpkosten va. € 150,- Het is ook mogelijk om een bestaand kaartje door ons iets te laten aanpassen aan jouw wensen!


Een uniek ontwerp € 300,00
Een eigen ontwerp, ideeën aanleveren en dat door ons uit laten werken? Een bestaande kaart volledig naar je wensen laten vermaken? Bij ons Pinco Pallino Design Studio is dit allemaal mogelijk. Stuur ons een duidelijke e-mail met daarin je specifieke wensen zoals; specifieke elementen die je terug wilt zien, een thema, je favoriete kleuren en sfeer... zodat er vooraf een inschatting kan worden gemaakt over de tijd die wij nodig hebben voor het maken van een kaart en de mogelijkheden. Het ontwerp wordt speciaal en alleen voor jouw kindje gemaakt en niet meer op de website hergeplaatst. Dus een 'one-of-a-kind' geboortekaartje!


Alles-in-1 servicepakket € 60,00
Bij een alles in 1 servicepakket doen wij de kaart vormgeving! Het enige wat jij hoeft te doen is een geboortekaartje kiezen, evt. foto toesturen, de geboortegegevens aanpassen & de kaartjes online bestellen!

Werkzaamheden door ons bestaande uit:

        Aanmaken gebruikersaccount
        Ontwerp
        Digitale proefjes
        Inclusief tekstopmaak
        Onbeperkt aantal tekstwissels
        Onbeperkt aantal correctie ronde
        Vormgeven van het ontwerp
        Plaatsen van de babyfoto
        Plaatsen van foto broer /zus


Onder voorbehoud van speciale wensen. Voor spoedbestelling (digitaal proefje binnen 1 werkdag) rekenen wij een kleine meerprijs € 25,- Kaarten, fotobewerking, enveloppen en verzendkosten worden apart berekend.


* * Deze service graag betalen met iDeal * *

 • Foto broer, zus of babybuik in kaart zetten € 10,- pp
  Foto broer, zus of babybuik in kaart zetten € 10,- pp

  Foto broer, zus of babybuik in kaart zetten € 10,- pp.!Wanneer je een ontwerp uit de vaste collectie bestelt dan kun je door ons de babyfoto GRATIS in het kaartje laten zetten. Een foto van broer of zus kan ook.

  * * Deze…

 • Kleine aanpassingen € 22,50
  Kleine aanpassingen € 22,50

  Wanneer je een ontwerp uit de vaste collectie bestelt dan kun je natuurlijk zelf de tekst indelen. Maar ook kleine aanpassingen in het ontwerp zelf zijn mogelijk. Je kan hierbij denken aan het weglaten van elementen, verplaatsen…

  € 22,50
 • Grotere aanpassingen € 45,00
  Grotere aanpassingen € 45,00

  Heb je speciale wensen? Bij grote aanpassingen maken wij een bestaand geboortekaartje helemaal naar jullie wens. Het gaat hierbij om veranderingen in het standaard ontwerp. Denk aan het aanpassen van de indeling van het ontwerp,…

  € 45,00
 • Heel nieuw ontwerp € 125,00
  Heel nieuw ontwerp € 125,00

  Een eigen ontwerp, ideeën aanleveren en dat door ons uit laten werken? Een bestaande kaart volledig naar je wensen laten vermaken? Bij ons Pinco Pallino Design Studio is dit allemaal mogelijk. Stuur ons een duidelijke e-mail met…

  € 125,00
 • Spoedbestelling
  Spoedbestelling

  Voor spoedbestelling (digitaal proefje binnen 1 werkdag) rekenen wij een kleine meerprijs € 25,-

  * * Deze tegeltjes graag betalen met iDeal * *

  € 25,00
 • Alles-in-1 servicepakket € 60,00
  Alles-in-1 servicepakket € 60,00

  Alles-in-1 servicepakket € 60,00

  Bij een alles in 1 servicepakket doen wij de kaart vormgeving! Het enige wat jij hoeft te doen is een geboortekaartje kiezen, evt. foto toesturen, de geboortegegevens aanpassen & de kaartjes…

  € 60,00
© 2012 - 2019 pincopallinostudio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?