Relatiegeschenken

Met plezier stellen we voor u het ideale relatiegeschenk samen. Op basis van uw voorkeur en budget kunnen we de beste wijnen voorstellen die samen met uw eigen ideeën en onze voorbeelden een uniek geschenk vormen voor al uw zakenrelaties. U kunt het beste rechtstreeks contact opnemen indien u interesse heeft.

 • Toffee Chunk in mooie Geschenkkoker
  Toffee Chunk in mooie Geschenkkoker

  De Toffee Chunk is een heel bijzondere wijn met - inderdaad - een geur van caramel en toffee die in de wijn komen door een bijzonder rijpingsproces in speciale houten vaten. De wijn wordt geleverd in een mooie geschenkkoker wat…

  € 11,95 € 9,95
 • Geschenkverpakkingen
  Geschenkverpakkingen

  Hieronder vindt u een overzicht van de artikelen zoals weergegeven in de WIJN Geschenkverpakkingen Brochure 2015 - 2016. Voor meer informatie, het opvragen van deze brochure of een offerte op maat kunt u het best contact opnemen…

 • Winesleeve
  Winesleeve

  Deze kekke geschenkkoker is met vier vlakken rondom geheel te bedrukken met een eigen ontwerp. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon uw bedrijfslogo en persoonlijke kerst- en nieuwjaarswens aan bestaande voorbeelden toevoegen.

 • 1-vaks wijnkist met eigen bedrukking
  1-vaks wijnkist met eigen bedrukking

  Van deze 1-vaks wijnkist kunt u het deksel in eigen ontwerp laten bedrukken. Deksel voor kist met 1 fles wijn (formaat deksel 9,8 x 35,4 cm; breedte x hoogte).

 • 2-vaks wijnkist met eigen bedrukking
  2-vaks wijnkist met eigen bedrukking

  Van deze 2-vaks wijnkist kunt u het deksel in eigen ontwerp laten bedrukken. Deksel voor kist met 2 flessen wijn (formaat deksel 19,5 x 35,4 cm ; breedte x hoogte).

 • 3-vaks wijnkist met eigen bedrukking
  3-vaks wijnkist met eigen bedrukking

  Van deze 3-vaks wijnkist kunt u het deksel in eigen ontwerp laten bedrukken. Deksel voor kist met 3 flessen wijn (formaat deksel 28,8 x 35,4 cm ; breedte x hoogte).

 • 3-vaks houten wijnkist met inlay en 2 kristallen glazen
  3-vaks houten wijnkist met inlay en 2 kristallen glazen

  Voor de echt goede klanten van afgelopen jaar bestelt u natuurlijk deze luxe 3-vaks houten wijnkist met eigen bedrukking en 2 kristallen glazen. In combinatie met een topwijn vormt dit geheel een prachtkado waar u mee voor de dag…

Ook een eigen gratis shop?