Navigatie

Passion for Glass

 

   Ik ben Trudie Schregardus en ik ben vanaf 2011 begonnen met het branden van kralen. Op een hobbybeurs zag ik iemand kralen branden en ik    de kettingen die deze vrouw gemaakt had. Is vond het prachtig en heb diezelfde zomer les genomen, heb een brander en glas gekocht en ben        aan de slag gegaan. Ik heb er nog geen spijt van. Na al die jaren en veel workshops, waarin ik nieuwe technieken leerde is het nog steeds een          uitdaging om nieuwe kralen te maken.

Op deze website vindt u in mijn atelier gebrande glaskralen, die aan een spang, hanger of ring gedragen kunnen worden. De glaskralen worden meestal gemaakt van Venetiaans glas,  waarin ook zilverfolie, goud, paladium of zilverglas wordt verwerkt.

Glas heeft vele “facetten” en kan wat kleur en reactie betreft verrassend uitpakken. Zo kunnen verrassende kleurschakeringen en patronen ontstaan. Daardoor is iedere kraal verschillend. In deze webshop vindt u dan ook unieke kralen.

In deze webshop bied ik ook  wisselsystemen aan: spangen, ringen of hangers die zo zijn gemaakt dat u steeds weer van kraal of kralen kunt wisselen. Zo heeft u slechts 1 spang, ring of hanger nodig en kunt u voor een redelijke prijs bij elke outfit een passende kraal of kralen kopen.  U creëert zo steeds weer uw nieuwe sieraad.

  Kijk een op de "webshop" of onder "gallerie" naar de mogelijkheden. Heeft u andere wensen voor een kraal, neem dan gerust contact op voor een afspraak. We kunnen met uw wensen en kleurvoorkeur kijken of er een kraal naar wens kan worden gemaakt. 

 

 

 

                        P1010161.jpg                                   P1010022 (2).jpg                                  P1010052.jpg

© 2015 - 2019 Passionforglass | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?