Paperroses

*******************************
Beste allemaal,

Zoals jullie wellicht al gemerkt hebben, hebben wij voor april geen nieuwe kit uitgegeven.

We zijn op dit moment druk bezig om te bepalen welke koers we willen gaan varen met Paperroses. We doen elke 1,5 maand heel veel moeite om mooie kits samen te stellen, maar helaas werken de leveranciers niet mee. Hierdoor lopen onze kits vertraging op of worden niet compleet geleverd zoals wij ze willen zien. We bestellen alles in het buitenland, wat het net nog iets lastiger maakt.

Omdat bovenstaande ons op dit moment heel erg beperkt in onze opties, hebben we besloten om voorlopig geen nieuwe kits uit te geven totdat we leveranciers hebben gevonden waarop we kunnen vertrouwen.

We beseffen ons dat dit voor jullie, onze zeer gewaardeerde klanten, niet leuk is. We hebben nog een aantal items in de webshop die we daarom met 20% korting verkopen om jullie een beetje tegemoet te komen.

Houdt in ieder geval onze site en Facebook-pagina in de gaten, zodra er nieuws is, zullen we dat met jullie delen.

Voor nu bedankt voor jullie begrip!

Met creatieve groet,

Team Paperroses

********************************************************


Welkom bij de jongste scrapbookkitclub van Nederland!

Met onze originele en prachtige kits heb je alles in huis om meteen aan de slag te gaan en de mooiste projecten te maken.

Hoe werkt het?
Elke anderhalve maand komt er een nieuwe kit uit. In elke kit zit altijd minimaal 6 vellen 12”x12” designpapier, 3 vellen 12”x12” (gekleurd) cardstock, stickers en/of ephemera, wood veneers en nog veel meer bijpassende embellishments.
Alles is perfect op elkaar afgestemd zodat je snel de mooiste lay-outs en andere projecten kunt maken. Daarnaast kun je ook diverse add-ons in onze webshop vinden om je kit mee uit te breiden.

En, heel gemakkelijk, bij ons hoef je geen abonnement te nemen. Je koopt gewoon de kit via de webshop en deze wordt na betaling snel bij jou thuis bezorgd!
De kits zijn in beperkte oplage beschikbaar, dus op=op!

Besloten Facebookgroep
Als je de trotse eigenaar bent van een nieuwe kit mag je lid worden van onze besloten Facebook groep. Daar vindt je exclusieve tutorials, filmpjes, sketches en veel meer. Het is ook de plek om jouw projecten die je gemaakt hebt, te laten zien en met elkaar in contact te komen.

Bestel snel want op = op.

© 2016 - 2018 Paperroses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?