Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van Palmen Uit Rotterdam.

 

Wanneer u bij Palmen  Uit Rotterdam  (PUR) een bestelling plaatst, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van PUR . PUR  heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden periodiek te wijzigen.

Wij verzoeken u eventuele onjuistheden van door PalmenUitRotterdam.nl aan u vermelde gegevens direct aan PUR  te melden, evenals wijzigingen en/of onjuistheden van door u aan  PUR  verstrekte gegevens.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en diensten en op alle overeenkomsten tot uitvoeren van werk en/of van koop en verkoop door PUR.

Prijzen

• Alle prijzen vermeld op onze site zijn inclusief btw, exclusief verzend/bezorgkosten; prijzen in euro`s.

 

Bestellingen

 

wijze van bestellen;

• Bestellingen lopen altijd via e-mail met bevestiging van retourmail.

• Er is geen minimum bestelaantal of bedrag.

*Nadat u een bestelling hebt geplaatst, kunt u deze tot uiterlijk 7 dagen na de bestelling annuleren, mits deze nog niet is verzonden. Wanneer de bestelling is verzonden, kunt u deze binnen 7 dagen na de bestelling retourneren, de verzendkosten zijn dan voor uw rekening.

*Indien een artikel na bestelling niet meer leverbaar blijkt word na overleg met de  klant of een vervangende plant(en) aangeboden of de betaling voor dit artikel word teruggestort.

 

Bezorgkosten/verzendkosten

• Prijzen van alle palmen planten en zaden, zijn altijd exclusief bezorgkosten, en af te halen in Rotterdam, eventueel is overeen te komen dat de planten worden gebracht tegen een vergoeding. Bezorgkosten via pakketdienst + 1euro verzendkosten. Dit geld ook voor verzending naar het buitenland.

 

Bezorging:

Alle gemelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en leiden niet tot enig recht of aansprakelijkheid.

Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dient u PUR hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen.

 

Mocht u onverhoopt een beschadigd of incompleet artikel ontvangen, dan dient u dit binnen 48 uur na ontvangst d.m.v. een email aan contact@palmenuitrotterdam.nl te melden. PUR zal dan na overleg eventueel een vervangend artikel nasturen. De verzendkosten voor het retourneren van het te vervangen artikel zijn voor rekening van de koper.

 

Retourzendingen en retourbetalingen

Onder retourzendingen wordt verstaan alle producten die retour worden gezonden.

Artikelen die worden aangeboden voor retourzendingen worden door PUR binnen 24 uur geïnspecteerd op defecten of ontbrekende onderdelen.

Kosten retourzendingen

De kosten van (retour-) transport / levering komen voor rekening van de wederpartij.

De kosten van het herstellen en/of vervangen van de originele verpakking komt voor rekening van de wederpartij.

Het risico op beschadiging of vermissing tijdens de retourzending komt voor rekening van de wederpartij. Tenzij dit anders en schriftelijk is overeengekomen met PUR. Indien een artikel beschadigd is afgeleverd bij de wederpartij, dient de wederpartij PUR hiervan eerst op de hoogte te stellen alvorens het artikel te retourneren.

 

Indien de wederpartij aantoonbaar schuldig is aan het ontbreken van artikelen en/of beschadigen van inhoud van de retourzending, dan is ontbinding van de koopovereenkomst niet mogelijk.

 

Aansprakelijkheid;

 

De aansprakelijkheid van Verkoper is beperkt tot de netto factuurwaarde van de geleverde goederen.

 

Algemeen:

Op alle overeenkomsten is Nederlands recht van toepassing.

PUR is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen met betrekking tot de opgegeven winterhardheid van de planten. Meerdere factoren kunnen hierop namelijk van invloed zijn. Tevens uitgesloten van groeigarantie is het afsterven van de plant als gevolg van uitdroging of verkeerd gebruik van bestrijdingsmiddelen.

 

Betaling;

•Betaling a contant bij afhalen of bezorgen van bestelling.

-Vooraf overmaken voor verzending.

 

Bedrijfsgegevens:

 

Palmen Uit Rotterdam

Aegidiusstraat 74

3061XN Rotterdam.

Nederland

Telefoon 06-44670584

e-mail adres: contact@palmenuitrotterdam.nl

Internet: http://www.palmenuitrotterdam.nl

Bankgegevens:
Bankrekeningnr: 198408676
Ten name van : Palmen Uit Rotterdam
NL33TRIO0198408676
TRIONL2U
Kvknr:24475734
Btwnr: NL134709159B01

Ook een eigen gratis shop?