Welkom

Deze website is voor mijn klanten om te zien wat er nieuw is bij Nutrimetics. Natuurlijk is deze ook bedoeld voor de nieuwsgierige mensen onder ons die willen kennismaken met de producten van Nutrimetics.

Ik zal mezelf eerst even voorstellen... Mijn naam is Nelleke de Heus en ik woon in Langbroek. In Februari 2011 ben ik begonnen als Onafhankelijk Nutrimetics adviseuse. Dit is gekomen door mijn verslaving aan dit product. Begin 2007 ben ik door een beautymoment in aanraking gekomen met Nutrimetics. Hierna ben ik de producten zelf gaan gebruiken en nu wil ik ook andere mensen kennis laten maken met deze heerlijke producten.

Meer informatie over Nutrimetics vind je op deze internetsite.

Kijk eens rustig rond op deze site en zie met eigen ogen hoeveel fantastische producten we hebben. Zit er iets voor je bij of heb je vragen neem dan contact met mij op. Wil je de producten eerst zien, ruiken of proberen? Dat kan. Laat het mij weten, dan gaan we dat regelen. Je kunt bestellen wanneer jij wilt en wanneer jij het nodig hebt. De bestelling kan in overleg bij jou thuis worden afgeleverd of je komt het bij mij ophalen. Het is ook mogelijk om de producten naar je te verzenden. De kosten die hieraan zijn verbonden komen dan wel voor jou rekening.

Mijn klanten bied ik een gratis kennismakingsbehandeling aan en de mogelijkheid om gastvrouw te zijn op een beautymoment bij jou thuis. Geniet van een gratis behandeling met de heerlijke producten van Nutrimetics. Meer informatie hierover vind je onder het kopje Beautymoment.

Wil je een beautymoment afspreken, persoonlijk advies, bestellen of heb je vragen neem dan contact met mij op.

Ik hoop dat jullie ook mogen genieten van deze mooie, fantastische en heerlijke producten van Nutrimetics. Aan mij zal het niet liggen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

Nog geen berichten geplaatst.
Plaats een bericht
© 2010 - 2019 Nutrimetics bij Label de Heus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?