Adellijke titel: Baron(es) of Welton met vergulde borstster en medaille

Vorige Artikel 4 van 9 Volgende
€ 199,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Baron van Welton ( baron of Welton)
Een titel binnen het onafhankelijke prinsdom Beauluna

Bij deze titel ontvangt u eveneens zonder extra kosten de rang "Grootcommandeur in de Orde van Beauluna"

Nu met een vergulde borstster, welke gedragen mogen worden door de leden van de adel van Beauluna, waarvan Welton een graafschap is, en de grootcommandeurs in de orde van Beauluna. ( zie voor een afbeelding van de borstster bij de overige artikelen van het prinsdom Beauluna, of kijk op www.beauluna.com  ) 

De borststerren zijn vervaardigd bij de Koninklijke Begeer.
Deze borststerren zijn alleen voor leden van de adel en de grootcommandeurs van de orde, en zijn niet los te koop voor verzamelaars!

Wij leveren, zolang de voorraad strekt, bij iedere titel van Beauluna een fraaie medaille aan een geel/zwart lint.
Voor een afbeelding, zie: http://www.beauluna.com/medaille_Beauluna2.jpg

  

De geschiedenis.

In 1967 werd door de verenigde naties het zogenaamde heelalverdrag getekend waarin werd verklaard dat geen enkele regering buitenaards land mag bezitten of exploiteren. Er werd echter met geen woord gerept over bedrijven, individuen of rechtsvormen.
Ze kwamen er al snel achter dat ze deze vergissing hadden begaan en besloten dit recht te zetten in de zogenaamde "Moon Treaty" van 1984. Deze "Moon Treaty" van 1984 verbiedt zeer nadrukkelijk de exploitatie van de maan en andere planeten uit winstoogmerk en ook bezit door alle firma`s en individuen.

Echter,....... van alle 185 lidstaten hebben slechts 6 staten voorgestemd, en hiermee werd dit voorstel verworpen. En zo is de situatie tot op heden nog steeds. Volgens de aardse wetten kan een ieder die de eerste claim legt op een stuk grond, en dit notarieel laat vastleggen, zich eigenaar noemen van dit land.

In 1980 heeft de Lunar Ambassy dit gedaan, en is vanaf dat moment legaal de bezitter van het totale grondoppervlak van de maan geworden. De heer Dennis Hope ging in 1980 naar het grondregistratiekantoor in San Francisco en diende daar zijn aanvraag in voor het totale maanoppervlak. Na de stukken bestudeerd te hebben kwamen ze er daar achter dat volgens legale gronden alles volgens de regels was gegaan en werd het eigendomschap toegekend.

Het begin van een nieuw ministaatje.

In de maand mei 2000 is er door de Lunar Ambassy een stuk maan verkocht, waarna het eigendom is geworden van de firma Noblesse, welke dit grondstuk op 8 mei 2000 heeft uitgeroepen tot onafhankelijk prinsdom met de naam Beauluna.
Beau staat voor "mooi" en Luna staat voor "maan".  Het gebied bevind zich in Area D_8, kwadrant Bravo, Breedtegraad 36_40 Noord, Lengtegraad 4_8 Oost, en zoals geregistreerd bij de Lunar Embassy, welke zich bevind in Rio Vista, California, Amerika.

  

In de onafhankelijkheidsverklaring staat geschreven dat een ieder die bereid is te helpen met de opbouw van deze nieuwe staat, in woorden, daden, goederen of gedachten, met goedkeuring van de prins/grandmaster van Beauluna, lid kan worden van de nieuwe heraldische orde of een adellijke titel kan verwerven binnen de adeldom van Beauluna.

Noblesse IDmakers is intermediair en verzorgt de uitgifte van deze titels.


Beauluna is opgedeeld in drie graafschappen, t.w. Beauville, Welton en Bistermund.
Binnen Beauluna is er de adellijke orde waarbinnen door de grootmeester adellijke titels kunnen worden uitgegeven, en de heraldische orde, waarbinnen heraldische titels als ridder, commandeur en grootcommandeur kunnen worden gegund.

Door het aanvragen en aanschaffen van deze titiel kunt ook u  lid worden van de adellijke orde van Beauluna en zult het certificaat ontvangen, ondertekend en voorzien van het zegel van de prins en grootmeester van Beauluna.

Een titel voor het leven. Doe er uw voordeel mee.

  

Aan een heraldische of adellijke titel kunnen geen rechten worden ontleend.

Het uitsluitend gebruik van de termen, baron, graaf, e.d. is bij wet niet toegestaan zonder de vermelding van welke staat of grondgebied deze afkomstig is.


U kunt u op de volgende manier uw naam met titel voeren.
Bijvoorbeel
Jan Jansen, baron van Welton,

of baron Jan Jansen van Welton.

 


Verworven titels zijn zogenaamde certificaattitels en kunnen
niet worden bijgeschreven in paspoort en rijbewijs.
De titels zijn ook niet overerfbaar.

 

Genoemde prijs is inclusief kosten aangetekende verzending en b.t.w.

 

Bij te bestellen: sjerp voor leden van adel van Beauluna.

 

© 2010 - 2018 Noblesse IDmakers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Ook een eigen gratis shop?