Navigatie

kNUTSELBUFFET


Ben je tussen de 16 en 103 jaar oud en vind je het leuk om met anderen creatief bezig te zijn, meld je dan aan voor het knutselbuffet. Het knutselbuffet wordt iedere 1e donderdag van de maand opgediend in De Centrale aan de Poortdijk 101 tussen 10:00 uur en 14:00 uur. Kosten voor deelname zijn € 3,-. Hiervoor krijg je koffie, thee en wat lekkers en kun je gratis gebruik maken van al het basismateriaal (knopen, kurk, kroonkurken, papier, doppen, lapjes stof, behang, diverse restmaterialen) en gereedschap. Je kunt deelnemen aan verschillende activiteiten:


Knutselbuffet - is een doorlopende activiteit waarmee je creatieve honger wordt gestild.  Je krijgt een bord waarmee je langs het buffet kunt om je knutselmateriaal op te scheppen. De materialen zijn geprijsd van 5 cent tot € 1,-. Nadat je hebt opgeschept, reken je af en kun je aan de grote knutseltafel creatief genieten. Overgebleven materialen kun je na afloop meenemen naar huis of we bewaren het voor de volgende keer.

Daghap - Vind je het nog moeilijk om te bedenken wat je kunt creëren, dan is de daghap misschien iets voor jou. Dit is een creatief project waar we gezamenlijk aan werken. De komende weken werken we aan het doppenhuis. Dit is een groot poppenhuis dat in het teken staat van het snoephuis van Hans en Grietje. Ik ben alvast begonnen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de daghap.

Picknick - Wil je geen gebruik maken van het buffet en werk je liever met zelf meegebrachte materialen aan je eigen project dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Schuif gezellig aan. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de picknick.

  • Knutselbuffet
    Knutselbuffet
    € 3,00
© 2015 - 2019 NeoDoen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?