Navigatie

Algemene voorwaarden Projecten (feestjes instuiven, workshops, evenementen en maatwerk) NeoDoen

Toepasselijkheid algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst voor een project die je met NoeDoen afsluit. Onder een project wordt verstaan een creatieve activiteiten die door NeoDoen wordt georganiseerd (feestjes instuiven, workshops, evenementen en maatwerk).
Voordat je je opgeeft voor een project is het belangrijk om deze voorwaarden goed door te lezen. Door je aan te melden voor een project geef je aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan.

1: Toepasselijkheid
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van opdrachtgevers of (potentiële) deelnemers voor wat betreft een NeoDoen project.
1.2 Een overeenkomst met betrekking tot een project komt tot stand door het indienen van een aanvraagformulier door de deelnemer en het verstrekken van een bewijs van inschrijving door NeoDoen.

2: Inschrijvingen Workshops
2.1  Alle workshops worden gehouden onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen.
2.2 NeoDoen behoudt zich het recht voor waar nodig de locatie te veranderen.
2.3 Na inschrijving ontvangt u een (elektronische) ontvangstbevestiging via e-mail die uw inschrijving definitief maakt. Inschrijving vindt plaats in volgorde van ontvangst van de aanmeldingen.
2.4 Per workshop zijn er slechts een bepaald aantal plekken beschikbaar. Het aantal varieert per type workshop. Zodra een workshop vol zit, wordt de inschrijving automatisch gesloten en is het niet meer mogelijk via de website een plek te boeken.
2.5 Als een workshop vol zit, kunt u mailen om u op te geven voor de reservelijst. Zet in het onderwerp van uw e-mail ‘reservelijst [desbetreffende project of cursus]’. Vermeld daarbij uw volledige naam en telefoonnummer. Mocht er een plek zijn vrijgekomen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.
2.6 Door de inschrijving verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

3. Afmelden workshop door de deelnemer
3.1 Afmelden dient via e-mail danwel telefonisch te gebeuren.
3.2 U kunt tot 48 uur voorafgaand aan de workshop kosteloos annuleren.

3.3  Bij afmelding tot 1 week (7 dagen) voor aanvang krijgt u het volledige bedrag terug, minus de administratiekosten. Bij annulering tot 48 uur voor aanvang van de startdatum wordt 20% van het deelname geld in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 1 dag vóór aanvang van de startdatum wordt 50% van het deelname geld in rekening gebracht. Bij het niet verschijnen tijdens de project, wordt ook geen geld teruggeboekt.
3.4 Mocht u niet kunnen komen, dan mag u ook zelf voor vervanging zorgen. Uw deelnamebevestiging is overdraagbaar, maar meld het wel even.

4. Afmelden overige projecten door de opdrachtgever
4.1 Afmelden dient via e-mail te gebeuren.
4.2 Bij afmelding tot 1 maand (30 dagen) voor aanvang krijgt u het volledige bedrag terug. Bij annulering tussen 30 tot 14 dagen voor aanvang van de startdatum wordt 50% van de overeengekomen prijs in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 14 dagen vóór aanvang van de startdatum wordt 100% van de overeengekomen prijs in rekening gebracht.
 

5. Annulering/verplaatsing workshops door NeoDoen

5.1 NeoDoen is gerechtigd bij onvoldoende deelnemers de workshop te annuleren. Mocht de workshop geen doorgang vinden, dan ontvang je daarvan uiterlijk 7 dagen voor aanvang bericht.
5.2 NeoDoen is gerechtigd tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van een workshop de datum van de workshop te wijzigen. De cursist wordt hiervan op de hoogte gesteld via e-mail en heeft de mogelijkheid in overleg de workshop kosteloos te verplaatsen/annuleren.
5.3 NeoDoen is gerechtigd bij ziekte van de docent de workshop te annuleren. Bij annulering wordt in overleg de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum of geannuleerd en de eventueel betaalde cursuskosten worden gerestitueerd.
5.4 De workshop vindt alleen plaatst mits er minimaal 8 deelnemers zijn. Bij minder deelnemers kan de workshop niet doorgaan.

6: Betaling
6.1 De deelnemer dient de gehele vordering binnen 7 dagen na factuurdatum te voldoen tenzij uitdrukkelijk anders en schriftelijk overeengekomen met NeoDoen.
6.2 Bij niet stipte nakoming van de overeengekomen deeltermijnen komt deze overeenkomst tot deelbetalingen zonder enige berichtgeving te vervallen en kan deelnemer er geen aanspraak meer op maken. Als dan is de gehele vordering opeisbaar.

7: Klachten 
7.1 Heb je een klacht over een project? Neem dan contact op met NeoDoen en we zullen ons best doen om je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen op te lossen.
7.2 Het indienen van een klacht ontslaat de deelnemer niet van de betalingsverplichting.

8: Aansprakelijkheid
8.1 NeoDoen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de projecten.
8.2 NeoDoen is niet aansprakelijk voor bevuilde of beschadigde eigendommen en zal eventuele schade niet vergoeden. Denk er dus zelf aan om oude kleding aan te trekken als er gewerkt wordt met bijvoorbeeld verf of inkt.

Voor overige vragen kun je contact opnemen met Mariken of Shirley info@neodoen.nl

 

© 2015 - 2019 NeoDoen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?