NatureScanner webshop

Welkom in de webshop van NatureScanner.nl - Nederland's nummer 1 site voor natuurliefhebbers (bekijk onze volledig vernieuwde website!). Tijdens een van onze eigen natuurreizen in Latijns-Amerika kochten we een Field Guide of Veldgids om dieren "in het veld" te herkennen. We vonden dit zakboekje echt een toegevoegde waarde hebben tijdens onze reis en besloten om deze te importeren en verkopen. We zijn in de webwinkel begonnen met gidsjes van Rainforest Publications gidsjes. Voor elke verkochte gids van Rainforest Publications gaat via dit bedrijf een kleine donatie naar lokale natuurprojecten. Inmiddels is ons aanbod uitgebreid met natuurgidsen van Waterford Press en Crossbill Guides.

 


 

Veldgidsen van NatureScanner

Wat is er zo uniek aan "Field Guides" of "Veldgidsen"? 

Field guides zijn handige determinatiekaarten / uitklapkaarten / natuurgidsen / identificatiegidsen / overzichtskaarten, die u makkelijk mee kan nemen tijdens een reis naar een verre bestemming. De zakboekjes tonen alle zoogdieren, vogels, vissen, insecten, bloemen of planten van een bepaald land of regio. De uitvouwbare, geplastificeerde natuurgidsen bieden een goed overzicht van flora en fauna en zijn bijzonder nuttig op reis: makkelijke herkenning van vogels, bloemen of dieren en de mogelijkheid om met een watervaste stift aan te vinken wat u gezien heeft. Soms komt u ze ter plaatse ook tegen in een toeristische winkel, maar vaak als u al een week aan het reizen bent en dan heeft u de helft gemist. Voortaan kunt u een field guide van tevoren kopen en meenemen: het is licht en makkelijk in uw koffer of handtas op te bergen en de geplastificeerde kaarten zijn bestand tegen een vochtige omgeving als de jungle of de bodem van een kajak.

 

Natuurgidsen en field guides bestellen

Betalen kan bij Naturescanner met iDeal en PayPal (tegen een kleine vergoeding) of vooraf overmaken (gratis). Indien gewenst kunt u ook bij ons kantoor in Ede ophalen en er dienen dan geen verzendkosten betaald te worden. Voor verzendingen naar België gelden andere tarieven (neem gerust contact met ons indien u hier vragen over heeft). Verzendkosten zijn gebaseerd op de huidige tarieven van Post.nl.

 

Orders from abroad
Our field guides and nature guides are almost all in English (and Spanish) and we can deliver across the world. Please check our English site (Nature guides), our Spanish shop (guías de naturaleza), French shop (guides d'identification) and German shop (Naturführer).

 

 

Nieuw in onze webwinkel

© 2013 - 2019 Naturescanner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie