Navigatie

Schilderen op Hout!

Heb jij altijd al eens willen schilderen? Wil jij zelf een kunstwerk maken of ben je op zoek naar een leuke en gezellige dag met als eindresultaat een bijzonder mooi schilderij op hout?

Dan is schilderen op hout echt iets voor jou!

Doe mee aan een super gezellige en creatieve workshop schilderen op hout. Je hoeft geen ervaring te hebben, want er wordt met mallen gewerkt. Deze workshop wordt op een zaterdag gegeven en begint om 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur. In deze workshop zitten alle materialen twee maal een kortere pauze en een maal een uitgebreide lunch met verse soep verschillende broodjes en beleg. De schilderijen worden afgelakt zodat ze ook buiten opgehangen kunnen worden. De prijs van deze gezellige workshop is 65 euro voor een schilderij van 40 cm hoog en 100 cm breed. Je kunt ook kiezen om er twee te maken met een afmeting van 40 cm hoog en 50 cm breed voor de prijs van 70 euro. Je keuze vooraf bekend maken, zodat het klaar ligt op de afgesproken datum.

Ook een echte workshop aanrader voor vriendinnengroepen, bedrijfsuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeestjes.

Wil jij meer informatie?

 

klik hier

 

 • Kuikentjes
  Kuikentjes

  Super leuk! Deze workshop schilderen op hout. Beleef een gezellige creatieve dag bij Naatjeshof en ga naar huis met een prachtig zelfgemaakt schilderij op hout.

 • Koe
  Koe

  1 grote maken voor €65,-
  2 kleine maken voor €70,-

 • Kok
  Kok

  1 grote maken voor €65,-
  2 kleine maken voor €70,-
  3 canvassen voor €60,-

 • Uiltjes
  Uiltjes

  Super leuk! Deze workshop acholderen op hout. Beleef een gezellige creatieve dag bij Naatjeshof en ga naar huis met een prachtig zelfgemaakt schilderij op hout.

 • Kippen
  Kippen

  Super leuk! Deze workshop schilderen op hout. Beleef een gezellige creatieve avond bij Naatjeshof en ga naar huis met een prachtig zelfgemaakt schilderij op hout.

© 2017 - 2019 Naatjeshof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?