Navigatie

Jasmine 100 % pure essentiële olie. Als aromatherapie, op de huid of als verdamper. Bij droge en gevoelige huid. Ontwikkelt de kunstzinnigheid, brengt hormonale balans. Helpt bij hoesten en heesheid. 10 ml

Artikelnummer: 825
Vorige Artikel 2 van 10 Volgende
€ 9,95
Voorraad 2 stuks
1

Toepassingen voor Jasmine pure essentiële olie

Het heeft een rustgevende, antidepressieve en angst verdrijvende werking. Jasmijn geeft een gevoel van zelfvertrouwen en euforie, is daarom zeer bruikbaar bij apathie, onverschilligheid en lusteloosheid. Kan emotioneel gesloten deuren weer openen.

Jasmijn wordt geassocieerd met de maan en ontvangt daaruit haar kracht. De olie bezit de macht de lichamelijke liefde boven zichzelf te doen uitstijgen. Ontwikkelt de kunstzinnigheid. Voor sommigen heeft dat betrekking op de eigen creativiteit. Doe een paar druppels op de aromalamp om te mediteren. Werkt op het hartchakra, plexus solaris chakra en basis chakra.

In kleine hoeveelheden gebruiken. kan in uitzonderingen bij onverdund gebruik op de huid een allergische reactie veroorzaken. niet gebruiken tijdens de zwangerschap wel als geboortehulp. niet gebruiken bij kinderen onder 6 jaar.

U ontvangt van ons bij iedere etherische olie een uitgebreide beschrijving

© 2017 - 2018 Mooi uit Bali | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel