MIX'D UP IDEEËNFABRIEK

In Nederland zijn er al meer dan 200.000 samengestelde gezinnen. Een gegeven dat niet meer weg te denken is uit onze maatschappij. De dynamiek van een samengesteld gezin kan complex zijn, toch is deze vooral ook bijzonder en uniek.  

De meeste echtparen die gaan scheiden, hebben samen kinderen. Als moeder of vader ben je dus niet de enige die voor een nieuwe uitdaging staat. En als kind van gescheiden ouders ook niet. 

Ex-partners gaan nieuwe relaties aan en als dat goed gaat, bouw je met je huidige partner een fonkelnieuw nest. In zo’n kersverse gezinssituatie is het belangrijk om kinderen uit vorige relaties een nieuw thuis te geven. 

Op z’n zachtst gezegd maak je als samengesteld gezin in die begintijd een turbulente periode door. Je moet immers niet alleen aan elkaar wennen, maar ook aan een andere plek, zowel in het gezin als in huis.
Wie als samengesteld gezin een huis deelt, merkt al snel dat ieder zijn eigen woonwens heeft. Juist het (her)inrichten van het (nieuwe) huis biedt veel mogelijkheden om er met elkaar iets moois van te maken. Een interieur te ontwerpen, waar iedereen zich welkom en fijn voelt, met elkaar en soms alleen. Dat is de gedachte achter Mix’D Up.

Met onze MIX'D up ideeënfabriek creëren we ideeën om de nieuwe gezinssituatie op een toegankelijke manier leuker te maken. Voor ieder budget en voor elk soort huis, groot of klein. Naast het bedenken van oplossingen voor ingewikkelde uitdagingen waar je onvermijdelijk op stuit, doen we dit in de vorm van interieurtips en spelletjes. Leuke, lichte & toegankelijke producten die inspireren en blij maken. Producten die je altijd kunt toepassen op je eigen situatie, door de vele varianten, tips & tools die je erbij krijgt en de verbindende functie die ze hebben. Je hebt direct zin om aan de slag te gaan!

Link naar onze projecten

 

              

 

             

 

 

 

© 2015 - 2020 mix'd up | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?