Golddiggers paradise

Een serie sieraden van goud. Vaak met antieke gouden sieraden daarin verwerkt, soms met eigen gegoten ornamenten of een combinatie hiervan. Bij elkaar sieraad staan de materialen vermeld; meestal 14 karaats goud, soms 9 karaats (sommige Engelse ornamenten zijn 9 krt) en soms in combinatie met doublé (is goud op zilver of koper). 

 • Where do you go to, my lovely?
  Where do you go to, my lovely?

  Klik op de foto om te vergroten/click photo to enlarge

  lange 14 krt gouden ketting met goudbruine zoetwaterparels en oude 14 krt gouden camee.

  long 14 krt golden necklace with goldbrown freshwaterpearls and old 14 krt golden…

  € 625,00
 • Sunshine on my head
  Sunshine on my head

  Klik op de foto om te vergroten/click photo to enlarge

  mooie korte ketting van 14 krt goud, roze zoetwaterparels en een ragfijn oud gouden (14 krt) ornamentje waarin herkenbaar het Zeeuws knopje terugkomt.

  Beautiful short…

  € 475,00
 • Le temps trouvé
  Le temps trouvé

  Een pronkstuk is deze 14 karaats gouden ketting met het antieke gouden horloge en goudkleurige zoetwaterparels. Het horloge is zo mooi verfijnd met wat gebruikssporen op de zijkant van de kast en prachtige inleg op de achterkant.…

  € 985,00
 • Golden frozen winters day
  Golden frozen winters day

  Lange ketting van doublé (24 karaats goud op koper), goud op zilver en been. Op verschillende manieren te dragen. Long gold on copper necklace, with gold on silver elements an bone ornament. Can be worn in several different ways.

  € 230,00
 • `Oh Marie`
  `Oh Marie`

  Klik op de foto om te vergroten/click on photo to enlarge.

  Superlange ketting van doublé met ornamentjes van goud op zilver, een lange rij zoetwaterparels met drie facetgeslepen granaten en een volkomen gave oude camee hanger in…

  € 330,00
Ook een eigen gratis shop?