Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Rugzakje Meraih Bintang

€ 5,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

De premium rugzak heeft 1 groot hoofdvak met trekkoord sluiting en is 44 x 33 cm groot.

Prijs € 5,00 per stuk excl. verzendkosten.

Verzendkosten binnen Nederland: € 3,80 als brievenbuspakketje.

Van elke verkochte rugzak gaat ook € 5,00 naar onze projecten! 

 

In NL wordt gelukkig niet meer elke aankoop die je doet automatisch verpakt in een plastic tasje of zakje: veel beter voor het milieu natuurlijk en iets wat we als stichting van harte toejuichen! 

We vinden het als Stichting heel belangrijk om onze kinderen het belang van milieu en natuur bij te brengen en starten daar al mee op jonge leeftijd via ons eMBi Green Movement project. 

Herken je dat: je gaat onverwacht toch even de stad in of naar de supermarkt en bedenkt je dan bij de kassa dat je niks bij je hebt om je aankopen in te doen. Dus dan toch maar weer een plastic zakje kopen terwijl je dat eigenlijk helemaal niet wilt. Daar heeft Stichting Meraih BIntang nu een leuke, duurzame oplossing voor waarmee je ook nog eens onze stichting en haar projecten steunt en promoot!

Met de eMBi rugzak, welke je makkelijk kunt opvouwen en in je handtas kunt meenemen, ben JIJ ALTIJD voorzien van een tasje voor je boodschappen! Ook leuk om cadeau te doen, als gymzak voor kinderen of om mee te nemen op vakantie, tijdens wandelingen, naar de sportschool, je werk etc ....

 

Ook een eigen gratis shop?