Privacyverklaring

Privacyverklaring van Massagepraktijk Leisure
Versie 0.1

Deze pagina is voor het laatst aangepast op [24-04-2018].

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de webshop van Massagepraktijk Leisure. U dient zich ervan bewust te zijn dat Massagepraktijk Leisure niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Massagepraktijk Leisure respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

1. Gebruik van onze webshop
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten of een order plaatst vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om uw bestelling goed te kunnen te verwerken. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken

2. Welke gegevens verwerkt Massagepraktijk Leisure en voor welk doel
2.1 De volgende persoonsgegevens worden verwerkt bij het bestellen van een product en/of cadeaubon
a) voor- en achternaam { verplicht in te vullen }
b) adresgegevens eventueel postadres { verplicht in te vullen }
c) telefoonnummer, e-mailadres { verplicht in te vullen }
d) Land { verplicht in te vullen }
e) eventueel een afwijkend afleveradres

2.2 Massagepraktijk Leisure verwerkt de in sub 2.1 genoemde persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
a) je naam, telefoonnummer en / of e-mailadres wordt gebruikt voor contact over uw bestelling en de eventuele annulering of wijziging daarvan,
b) je naam en / of e-mailadres wordt gebruikt voor het versturen van uitnodigingen, nieuwsbrieven, aanbiedingen en informatie over (nieuwe) diensten, producten en activiteiten van Massagepraktijk Leisure (maximaal 5 keer per maand)
c) je naam, adresgegevens en e-mailadres wordt gebruikt voor het mogelijk maken van bestellingen die uw geplaatst heeft op de website van Massagepraktijk Leisure.

3. Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

4. Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld.

5. Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

6. Keuzes voor persoonsgegevens
Persoonlijke informatie wordt bewaard zolang dit noodzakelijk is voor de uitvoering van onze dienstverlening. Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt.
Hierover kunt u contact opnemen via: info@massagepraktijkleisure.n

7. Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om u af te melden. Indien dit niet lukt, kunt u contact opnemen met info@massagepraktijkleisure.nl

8. Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens wilt aanpassen of uzelf uit onze bestanden wilt halen, kunt u dit doen via iedere mailing. Onderaan de mailing kunt u uw gegevens inzien en aanpassen.
Indien dit niet lukt, kunt u contact opnemen met info@massagepraktijkleisure.nl

9. Cookies uitzetten 
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Gebruikers van onze dienstverlening hebben het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Wij vragen u vriendelijk bij een klacht eerst contact op te nemen met Massagepraktijk Leisure via onderstaande gegevens.

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:
Massagepraktijk Leisure
Industrieweg 11
Veenoord
06 34 400 450
info@massagepraktijkleisure.nl

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2017 - 2020 Massagepraktijk Leisure | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?