Privacyverklaring (AVG)

Privacyverklaring (AVG) Marjolein Zweed Creatief

Laatst aangepast: 24 mei 2018

 

In deze privacyverklaring leggen we je uit hoe we met persoonsgegevens van onze klanten en cursisten omgaan.

Heb je hier vragen over dan kun je ons mailen op mzweedcreatief@quicknet.nl of bellen op 0229-581018. (Wij zijn geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur.)

 

We verwerken jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van jouw betaling

- Verzenden van onze nieuwsbrief

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- Om goederen en diensten bij je af te leveren

- We verwerken ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Cursussen

Wanneer je je voor een cursus bij ons opgeeft, willen we je naam en telefoonnummer weten. Deze gegevens gebruiken we om je te informeren als een cursus niet door kan gaan, bijvoorbeeld door ziekte.

Als je je via een mailtje hebt opgegeven, gebruiken we daarvoor je mail adres.

Deze gegevens bewaren we enkele weken na de cursus.

Ook kun je je via de webwinkel opgeven voor een cursus. Gegevens die je invult via de webwinkel worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel.

 

Bestellingen in de winkel

Hebben we een product niet op voorraad in de winkel, dan kunnen we dat voor je bestellen. We noteren dan je naam en telefoonnummer of mailadres, zodat we je kunnen laten weten dat je bestelling bij ons binnen is. Deze gegevens bewaren we een paar weken nadat je de bestelling hebt opgehaald.

 

Webwinkel
Als je via onze webwinkel een bestelling doet, gebruiken we je persoonsgegevens om deze af te kunnen handelen. We geven je persoonsgegevens aan de bezorgdienst om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen we informatie over je betaling van je bank.

Hiervoor gebruiken we je naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres.

We bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

 

Wij hebben een webwinkel via Mijnwebwinkel.

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

 

In sommige gevallen ontvangen we jouw gegevens van anderen. Wanneer iemand een cadeau direct naar jou verstuurt, krijgen we jouw naam- en adresgegevens.

 

Nieuwsbrief

We versturen een nieuwsbrief via mailchimp. In deze nieuwsbrief informeren we je over nieuwe producten, onze cursussen, onze aanschuifworkshops, beurzen, acties en tips over producten.

We sturen gemiddeld zo’n 4 keer per maand een nieuwsbrief. Onderaan die mail is een knop om je af te melden voor onze nieuwsbrief. Ook kun je daar je gegevens veranderen, als je de nieuwsbrief op een ander emailadres wilt ontvangen.

 

Wettelijke verplichtingen

We verwerken ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. Ook onze boekhouder heeft inzage in alle facturen, die wij versturen.

Wij delen jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting.

 

Jonger dan 16
We hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via mzweedcreatief@quicknet.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Winacties

Af en toe doen wij wel eens een winactie in de winkel, waarbij je een kadobon kunt winnen. Bijvoorbeeld onze Sinterklaasaktie.

We vragen je dan om je naam, adres, postcode en woonplaats op een aktiebon te schrijven. Wanneer je de gelukkige winnaar bent, gebruiken we de gegevens om de kadobon naar je toe te sturen. De overige aktiebonnen worden na afloop van de actie weggegooid.

De winnaars worden bekend gemaakt op onze website.

Bij de Sinterklaasaktie staan de naam en woonplaats van de winnaars ook vermeld in de plaatselijke dorpskrant.

Ook verloten wij wel eens prijzen via facebook, ons blog, twitter of instagram. Ben je de gelukkige winnaar, dan nemen we via het desbetreffende medium contact met je op en vragen in een privébericht om je adresgegevens voor het toezenden van de prijs. De winnaars worden op het desbetreffende medium bekend gemaakt.

 

Foto’s

Tijdens aanschuifworkshops en cursussen maken wij wel eens (actie)foto’s van handen en werkstukken. Deze foto’s gebruiken wij om onze cursussen en aanschuifworkshops te promoten.

De ‘handen’-foto’s gebruiken we op facebook. Hierbij worden geen persoonsgegevens geplaatst.

Foto’s van werkstukken gebruiken wij op ons blog, hierbij zetten we de voornaam van de maakster.

 

Veranderingen
Indien het nodig is om deze privacyverklaring te veranderen, zullen we dit doen. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. De datum waarop deze privacyverklaring voor het laatst is gewijzigd staat bovenaan deze verklaring.

 

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar mzweedcreatief@quicknet.nl. Wij zullen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. We willen je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

 

Marjolein Zweed Creatief

Burg. P. Kromplein 3

1657 AH Abbekerk

0229-581018

KvK 36052780

© 2008 - 2018 marjoleine`s webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel