3D

3D betekent dat er verschillende lagen van hetzelfde plaatje recht boven elkaar worden geplakt. Door 3D-kit of 3D-foamtape tussen de lagen te doen, ontstaat er diepte: het wordt driedimensionaal.
De eerste (onderste) laag plakt u meestal vast met fotolijm. De overige lagen kunt u vastplakken met 3D-kit of 3D-foamtape. U moet zelf maar eens proberen wat u het fijnste vindt werken, dat is vaak heel persoonlijk. Voor dat u de plaatjes op gaat plakken, kunt u ze eventueel met uw vingers nog een beetje in vorm brengen.

Als u 3D-kit gebruikt, kunt u dat het beste in een spuitje doen, zodat het makkelijker te doseren is. Breng kleine druppeltjes 3D-kit op de achterkant van het plaatje aan. Plak dit plaatje voorzichtig op het vorige plaatje. Niet te erg aandrukken, anders gaat de diepte verloren. Werk zo verder met de volgende lagen. Dit moet u wel goed laten drogen voordat u de kaart verstuurt.

3D-foamtape is te koop in blokjes of op een rolletje, zodat u het zelf in kleine stukjes kunt knippen. Die stukjes tape plakt u op de achterkant van het plaatje. Plak dit plaatje op het vorige plaatje. Plak het meteen op de juiste plek, want u kunt het niet meer verschuiven. Werk zo verder met de volgende lagen.

Sorteer op

Aanbieding

© 2008 - 2019 marjoleine`s webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel