Tarieven

AANTAL

Nederland

Europa BE/DE/FR

Andere landen
of
Buiten Europa

Tot 8 st. A-5 & A-6 kaarten

€ 1,-

€ 3,-

op aanvraag

Vanaf 8 st. A-5 & A-6 kaarten

€ 1,-

€ 3,--

op aanvraag


1 of meer kinderboek(en)
 
€ 1,-€ 10,-op aanvraag

* Wij streven ernaar om het pakketje in brievenbusformaat binnen 3 werkdagen te verwerken. Mocht dit niet het geval zijn, wordt het in een pakket met bubbelfolie verzonden (geen brievenbuspakket), en duurt de levering langer (d.w.z. kan ca. 2 wkn duren).

Levertijd

Kaartbestellingen worden binnen 3 dagen en alle kinderboeken worden binnen 8 werkdagen verwerkt, met uitzondering van weekend- en feestdagen.  Brievenbuspost en pakketpost heeft een levertijd van 1 à 2 werkdagen (m.u.v. feestdagen). Margrietmonks is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport. Is de bestelling na 5 werkdagen, voor Europa na 8 werkdagen, voor USA na twee weken, nog steeds niet ontvangen, neem dan contact op met  margrietmonks@hetnet.nl  of  margrietmonks.nl@gmail.com

Tijdens vakanties kan het zijn dat de levering 1 à 2 weken vertraging oploopt.

Douane- en invooerrechten

Margrietmonks is niet verantwoordelijk voor mogelijke douane- en invoerrechten. Margrietmonks is niet verantwoordelijk voor door de douane veroorzaakte vertragingen.

Verzending

Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn, kunnen de beschadigde artikelen, kosteloos, geretourneerd worden. Uw verzendkosten zullen dan op de opgegeven bankrekeningnummer (IBAN & SWIFT/BIC) teruggestort worden. Zodra deze beschadigde artikelen bij ons binnen zijn, zal de nieuwe zending zo spoedig mogelijk verwerkt en verzonden worden. 

© 2017 - 2020 Margrietmonks.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?