Tarieven

AANTAL

Nederland

Europa/BE&DE

 

Buiten Europa

Tot 8 st. A-5 & A-6 kaarten

1 bureaukalender

€ 1,50

€ 2,50

 

op aanvraag

Vanaf 8 st. A-5 & A-6 kaarten

vanaf 2 bureaukalenders of meer

€ 2,-

€ 3,--

 

op aanvraag

1 of meer kinderboek(en)
Art.nr. 2018a

6,50

€ 12,50

op aanvraag

 

* Wij streven ernaar om het pakketje in brievenbusformaat binnen 3 werkdagen te verwerken. Mocht dit niet het geval zijn, wordt het boek in een pakket met bubbelfolie verzonden (geen brievenbuspakket), en duurt de levering langer (ca. 2 wkn).

Levertijd

Kaartbestellingen worden binnen 3 dagen en alle kinderboeken worden binnen 8 werkdagen verwerkt, met uitzondering van weekend- en feestdagen.  Brievenbuspost en pakketpost heeft een levertijd van 1 à 2 werkdagen (m.u.v. feestdagen). Margriet Monks is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport. Is de bestelling na 5 werkdagen, voor Europa na 8 werkdagen, voor USA na twee weken, nog steeds niet ontvangen, neem dan contact op met margrietmonks.nl@gmail.com

Tijdens vakanties kan het zijn dat de levering 1 à 2 weken vertraging oploopt.

 

Verzending

Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn, kunnen de beschadigde artikelen, kosteloos, geretourneerd worden. Uw verzendkosten zullen dan op de opgegeven bankrekeningnummer (IBAN & SWIFT/BIC) teruggestort worden. Zodra deze beschadigde artikelen bij ons binnen zijn, zal de nieuwe zending zo spoedig mogelijk verwerkt en verzonden worden. 

© 2017 - 2018 Margrietmonks.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?