Welkom

Welkom bij Made by Marja, de site, waarop je mijn eigen gemaakte sieraden kunt kopen,  iets op maat kunt bestellen of een dierbaar sieraad kan laten repareren of veranderen. Geordend naar soort vind je een selectie van door mij gemaakte sieraden in allerlei stijlen, materialen en kleuren. 

Ik werk met 925 sterling zilver, 14 K goldfilled en met nikkelvrij materiaal en goede kwaliteit kralen (glas, edelsteen, natuurlijk materiaal e.d.). Alle sieraden zijn met een afwerking in echt zilver te maken.  Hou je van goud dan is goldfilled een goede keuze: dit is metaal afgewerkt met een onslijtbaar laagje 14 of 18 karaat echt goud. Ben je allergisch voor alle metalen dan kan ik op maat sieraden voor je maken zonder metaal, met natuurlijke materialen en afwerking met kunststof slotjes, leerknoop, etc.  Zie de rubriek sieraden op maat.

Ik maak sieraden direct na ontvangst van de betaling. Ik verstuur ze per brievenbuspost met Track & Trace via Post.nl. Bestel je meer dan een artikel dan betaal je één keer verzendkosten. 

Mail gerust als je een vraag hebt: madebymarja@gmail.com

Veel plezier bij het bekijken en mogelijk bestellen van mijn sieraden! 

 

Marja van Houten

Ook een eigen gratis shop?