Navigatie

Blog

Wat leuk dat je komt lezen op het blog van Made by Isa. De webshop van Made by Isa bestaat sinds oktober 2017. Een webshop met veel kleurrijke, trendy sieraden en accessoires voor hippe meisjes en kinderen. Op dit blog lees je regelmatig over de nieuwtjes en ideeën van Made by isa.
 


8 oktober 2018
Wat leuk ik heb nu ook "mijn eigen blog" 

Super leuk dat je mijn eerste blog komt lezen.
In oktober 2017 ben ik begonnen met Made by Isa. Inmiddels alweer een jaar geleden.
Het is allemaal ontstaan nadat ik voor een babyshower een speenkoord maakte. Deze was erg leuk geworden. Mijn moeder en Meggie (mijn nicht) stelde voor om speenkoorden te gaan verkopen. Ik vroeg: Hoe ga ik dat doen? Via Facebook en instagram. De volgende dag maakte mijn moeder en ik samen een account aan op Facebook
en instagram al snel kreeg ik mijn eerste bestelling.

Een paar weken later opende ik ook mijn eigen webshop www.madebyisa.eu
 

Eerste speenkoord

Schattig toch? Inmiddels zien de speenkoorden van Made by Isa er anders uit. Ik maak nu gebruik van o.a. houten en siliconen kralen. De speenkoorden zijn verkrijgbaar met naam of tekst naar wens. Heb je speciale wensen? Laat het mij dan weten via het contact formulier.

In het eerste jaar is er veel gebeurd. Ik verkoop inmiddels naast de speenkoorden ook andere handgemaakte artikelen zoals armbandjes, haaraccessoires en muizen pittenzakken. Daarnaast verkoop ik ook leuke mooie trendy portmonnees en sindskort de sieraden van het merk Bazou. Binnenkort komen er nog andere leuke artikelen bij. Via deze blog zal ik jullie op de hoogte houden.

Helemaal leuk om zo af en toe te schrijven wat er bij Made by Isa gebeurd.


Groetjes Isa

© 2017 - 2018 made by isa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?