Welkom

Flower XL kweekt sinds 1995 de exlusieve snijbloem Lisianthus. Sinds 2011 heeft onze kwekerij zich gespecialiseerd in de soorten Colorado Deep Purple; een mooie paarse kleur; die in kwekersjargon "blauw" wordt genoemd en Falda Salmon; een mooie zalmkleurige kleur met een mooi kartelrandje, Falda Apricot; een mooie zachte abrikooskleurige lisianthus met ook een apart kartelrandje en als laatste Vulcan White, een mooie witte kleur. 

Lisianthus is een authentieke, natuurlijke bloem met een goede houdbaarheid die te gebruiken is in diverse bloemdecoraties van bruidswerk tot rouwgelegenheden en van leuke cadeau-arrangementen tot monobossen.

Aangezien digitaal nauwelijks monobossen direct vers van de kweker voor de consument worden aangeboden, wil Flower XL deze gelegenheid bieden d.m.v. deze Lisianthus-webwinkel!

Vol trots kunnen wij melden dat in het bezit zijn van  de MPS certificering; dit houdt in dat onze produkten op de meest duurzaamste manier worden opgekweekt.  Voorts beschikken wij sinds juli 2014 over: MPS SQ; dit houdt in dat onze produkten onder goede arbeidsomstandigheden worden gekweekt.. Onlangs, 1 augustus 2015, zijn wij in het bezit gekomen van het Keurmerk MPS GAP; dit certificaat is belangrijk bij handel met de retail. (onze produkten zijn traceerbaar tot op ons bedrijf, zelfs vanaf dat bloem nog een klein stekje is) 

 

 

© 2012 - 2018 lisianthus-webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?