Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor de webwinkel van Lieselusje 
Op deze pagina staan de Algemene Voorwaarden vermeld. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen,opmerkingen of suggesties hebben met betrekking tot de artikelen en/of website van Lieselusje, stuur een e-mail via het contactformulier.


Contact gegevens
Naam: Lieselusje
Adres: Sumatrakade 719
Postcode en Woonplaats: 1019 PV Amsterdam
Telefoon:
Website: http://www.lieselusje.nl 

Email: lieselusje@hotmail.com

KvK:57542570
BTW nr.NL 137373302B01
ING: 684093138


Algemeen
De levering- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Lieselusje. Op alle overeenkomsten, gesloten met Lieselusje, is Nederlands recht van toepassing.

Prijzen
Alle prijzen zijn in euro´s vermeld, inclusief 21% BTW en verpakkingskosten, exclusief verzendkosten. Prijzen die op deze website zijn genoemd, worden onder voorbehoud vermeld.

Producten
Lieselusje controleert haar handgemaakte producten zorgvuldig, maar mocht er onverhoopt toch een technische nalatigheid in het product te vinden zijn, dan zal na overleg met Lieselusje besloten worden over eventuele retourzending. Lieselusje maakt soms ook gebruik van zgn. retrostoffen. Deze kunnen gebruikssporen hebben. Maar gaten en andere grote gebreken horen daar niet bij. Volg het bijgeleverde wasvoorschrift van de producten op. Voor schade door verkeerd wassen is Lieselusje niet verantwoordelijk. Bij bakfietshoezen kan het doorzichtig tafelzeil soms oneffenheden en strepen  bevatten. Dit komt o.a. door stofjes uit de fabriek en het wikkelen op de rol, en de verwerking (vouwen). Zolang dit geen gevolgen heeft voor de waterdichtheid, is dit geen reden tot retour. In de desins van Kitsch Kitchen kunnen soms oneffenheden zitten. Dit hoort bij de uitstraling van Kitsch Kitchen en is geen reden tot retour.

Betalen
Als particulier dient u vooraf te betalen via Ideal of overschrijving. Na de bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten. Zodra Lieselusje het bedrag ontvangen heeft, wordt de bestelling gemaakt en verstuurd. Bedrijven kunnen in overleg met, en na toestemming van Lieselusje op rekening betalen. Na verificatie van de bedrijfsgegevens wordt de bestelling verzonden. Via de post ontvangt uw bedrijf een BTW factuur met een betalingstermijn van 14 dagen. Lieselusje behoudt zich het recht voor om een openstaande factuur uit handen te geven aan een incassobureau. Alle hieruit vloeiende kosten worden verhaald op de opdrachtgever. De betalingsmogelijkheden zijn overschrijving via bank of Ideal betaling. Bij een betaling dient u altijd uw bestelnummer te vermelden. De betaling dient volledig te zijn voldaan binnen zeven dagen na de besteldatum. Gedurende deze dagen reserveert Lieselusje de bestelde artikelen voor u. Mocht de betaling na afloop van deze termijn niet zijn ontvangen, dan geeft Lieselusje de artikelen weer vrij voor de verkoop.

Verzenden
De verzending vindt plaats door een pakketdienst, bij voorkeur Post.nl of DHL. Deze kosten worden bij de prijs van het artikel berekend en dienen dus door de klant betaald te worden. Lieselusje streeft ernaar de verzendkosten zo laag mogelijk te houden en de producten bij voorkeur via brievenbuspost van Post.nl te versturen. Deze tarieven zijn conform de actuele tarieven van Post.nl /DHL en afhankelijk van het gewicht. Voor pakketten te groot voor de opening van de brievenbus en tussen 0 en 10 kilo hanteert Post.nl /DHL een  ander tarief. Pakketten die zwaarder zijn worden verstuurd met een Zeker Pakketzegel.(extra kosten).

Verzenden naar het buitenland: voor het verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven. Lieselusje hanteert de tarieven voor verzenden naar het buitenland van Post.nl/DHL. U kunt Lieselusje mailen voor de betreffende verzendkosten naar uw land. 

Leveringsvoorwaarden
Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van Lieselusje is bijgeschreven, zal Lieselusje de bestelling na de afgesproken levertijd aan een pakketdienst, bij voorkeur Post.nl of DHL afleveren voor verzending naar het opgegeven afleveradres. Lieselusje streeft ernaar de bestelling zo snel mogelijk  te verzenden.Lieselusje houdt u op de hoogt van de te verwachten levertijd. Overschrijding van genoemde leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding. Indien echter de leveringstermijn de termijn van dertig dagen overschrijdt, bent u gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is. Reeds betaalde bedragen zullen in dat geval binnen dertig dagen door Lieselusje teruggestort worden. Indien onverhoopt artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben of niet meer leverbaar zijn, zal dit per e-mail aan u worden meegedeeld. Iedere bestelling wordt in 1 keer verstuurd, Lieselusje voert geen nalevering uit.

Ophalen van de artikelen
Mocht u een bestelling zelf op willen komen halen, brengen wij uiteraard geen verzendkosten in rekening. Zodra wij uw betaling per overschrijving ontvangen hebben, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken om de artikelen op te halen.

Aansprakelijkheid  verzenden
Lieselusje is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. Echter, verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper. Wij zullen er echter binnen onze mogelijkheden u behulpzaam zijn om  het weggeraakte poststuk te traceren. Als u wilt kan er voor verzekerd verzenden worden gekozen volgens het tarief van Post.nl of DHL. Dit kunt u vermelden bij de bestelling aangeven onder het kopje opmerkingen.

Retourrecht
 Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u uiterlijk binnen 10 werkdagen na ontvangst contact met Lieselusje opnemen om het artikel in overleg met Lieselusje en binnen 14 werkdagen na ontvangstdatum retour te zenden. U moet het artikel na goedkeuring van Lieselusje als retour aanmelden via het contactformulier.  Lieselusje zal de retourzending bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen. Retourzendingen dienen verstuurd te worden naar: Lieselusje, Sumatrakade 719 PV Amsterdam. Deze retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd en ongebruikt  te zijn, dit wordt na ontvangst gecontroleerd. Retour gestuurde artikelen die hieraan niet voldoen, worden niet vergoed. Het door u betaalde bedrag met uitzondering van de verzendkosten zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen worden terugbetaald.

Persoonsgegevens
Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van Lieselusje opgeslagen om de bestelling te verwerken. Daarnaast kan Lieselusje uw gegevens gebruiken voor interne marketing doeleinden, zoals bijvoorbeeld het toesturen van mailings. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden.

Aansprakelijkheid
Lieselusje is niet aansprakelijk voor door haar verstrekte (technische) adviezen, druk- en zetfouten op de website, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare andere kwaliteit van de producten. De aansprakelijkheid van Lieselusje is beperkt tot maximaal het bedrag van de ter zake verzonden factuur.  In geval van schade is Lieselusje
 
Geschillen
Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Indien dat niet mogelijk blijkt te zijn, heeft de Nederlandse rechter rechtsmacht en is de rechter in het arrondissement waar Lieselusje is gevestigd bevoegd, tenzij Lieselusje voor de rechter van uw woon- respectievelijk vestigingsplaats kiest. Hoewel Lieselusje haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.

Wijzigingsrecht
Lieselusje behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Lieselusje

Algemene Voorwaarden voor de webwinkel Regenhuif.nl van Lieselusje 
Op deze pagina staan de Algemene Voorwaarden vermeld. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen,opmerkingen of suggesties hebben met betrekking tot de artikelen en/of website van Lieselusje, stuur een e-mail via het contactformulier.

Contact gegevens
Naam: Lieselusje
Adres:Sumtrakade 719
Postcode en Woonplaats: 1019 PV Amsterdam
Telefoon:
Website: http://www.lieselusje.nl 
Email: lieselusje@hotmail.com
KvK:57542570
BTW nr.NL 137373302B01
ING: 684093138

Algemeen
De levering- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Lieselusje. Op alle overeenkomsten, gesloten met Lieselusje, is Nederlands recht van toepassing.

Prijzen
Alle prijzen zijn in euro´s vermeld, inclusief 21% BTW en verpakkingskosten, exclusief verzendkosten. Prijzen die op deze website zijn genoemd, worden onder voorbehoud vermeld.

Producten
Lieselusje controleert haar handgemaakte producten zorgvuldig, maar mocht er onverhoopt toch een technische nalatigheid in het product te vinden zijn, dan zal na overleg met Lieselusje besloten worden over eventuele retourzending. Bij bakfietshoezen kan het doorzichtig tafelzeil soms oneffenheden bevatten. Dit komt door stofjes uit de fabriek. Zolang dit geen gevolgen heeft voor de waterdichtheid, is dit geen reden tot retour. Bij de dessins van Kitsch Kitchen kunnen soms oneffenheden zitten. Dit hoort bij de uitraling van Mexicaans tafelzeil en is geen reden tot retour. 

Betalen
Als particulier dient u vooraf te betalen via Ideal of overschrijving. Na de bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten. Zodra Lieselusje het bedrag ontvangen heeft, wordt de bestelling gemaakt en verstuurd. Bedrijven kunnen in overleg met, en na toestemming van Lieselusje op rekening betalen. Na verificatie van de bedrijfsgegevens wordt de bestelling verzonden. Via de post ontvangt uw bedrijf een BTW factuur met een betalingstermijn van 14 dagen. Lieselusje behoudt zich het recht voor om een openstaande factuur uit handen te geven aan een incassobureau. Alle hieruit vloeiende kosten worden verhaald op de opdrachtgever. De betalingsmogelijkheden zijn overschrijving via bank of giro en Ideal betaling. Bij een betaling dient u altijd uw bestelnummer te vermelden. De betaling dient volledig te zijn voldaan binnen zeven dagen na de besteldatum. Gedurende deze dagen reserveert Lieselusje de bestelde artikelen voor u. Mocht de betaling na afloop van deze termijn niet zijn ontvangen, dan geeft Lieselusje de artikelen weer vrij voor de verkoop.

Verzenden
De verzending vindt plaats door een pakketdienst, bij voorkeur Post.nl of DHL. Deze kosten worden bij de prijs van het artikel berekend en dienen dus door de klant betaald te worden. Lieselusje streeft ernaar de verzendkosten zo laag mogelijk te houden en de producten bij voorkeur via brievenbuspost van Post.nl te versturen. Deze tarieven zijn conform de actuele tarieven van Post.nl / DHL en afhankelijk van het formaat en gewicht. 
Verzenden naar het buitenland: voor het verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven. Lieselusje hanteert de tarieven voor verzenden naar het buitenland van Post.nl/DHL. U kunt Lieselusje mailen voor de betreffende verzendkosten naar uw land. 

Leveringsvoorwaarden
Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van Lieselusje is bijgeschreven, zal Lieselusje de bestelling na de afgesproken levertijd aan een pakketdienst, bij voorkeur Post.nl afleveren voor verzending naar het opgegeven afleveradres. Lieselusje streeft ernaar de bestelling zo snel mogelijk  te verzenden.Lieselusje houdt u op de hoogt van de te verwachten levertijd. Overschrijding van genoemde leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding. Indien echter de leveringstermijn de termijn van dertig dagen overschrijdt, bent u gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is. Reeds betaalde bedragen zullen in dat geval binnen dertig dagen door Lieselusje teruggestort worden. Indien onverhoopt artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben of niet meer leverbaar zijn, zal dit per e-mail aan u worden meegedeeld. Iedere bestelling wordt in 1 keer verstuurd, Lieselusje voert geen nalevering uit.

Ophalen van de artikelen
Mocht u een bestelling zelf op willen komen halen, brengen wij uiteraard geen verzendkosten in rekening. Zodra wij uw betaling per overschrijving of i-deal ontvangen hebben, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken om de artikelen op te halen.

Aansprakelijkheid  verzenden
Lieselusje is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. Echter, verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper. Wij zullen er echter binnen onze mogelijkheden u behulpzaam zijn om  het weggeraakte poststuk te traceren. Als u wilt kan er voor verzekerd verzenden worden gekozen volgens het tarief van Post.nl /DHL. Dit kunt u vermelden bij de bestelling aangeven onder het kopje opmerkingen.

Retourrecht
 Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u uiterlijk binnen 2 werkdagen na ontvangst contact met Lieselusje opnemen om het artikel in overleg met Lieselusje en binnen 7 werkdagen na ontvangstdatum retour te zenden. U moet het artikel na goedkeuring van Lieselusje als retour aanmelden via het contactformulier.  Lieselusje zal de retourzending bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen. Retourzendingen dienen verstuurd te worden naar: Lieselusje, Sumatrakade 719 1019 PV Amsterdam. Deze retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd en ongebruikt  te zijn, dit wordt na ontvangst gecontroleerd. Retour gestuurde artikelen die hieraan niet voldoen, worden niet vergoed. Het door u betaalde bedrag met uitzondering van de verzendkosten zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen worden terugbetaald.

Persoonsgegevens
Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van Lieselusje opgeslagen om de bestelling te verwerken. Daarnaast kan Lieselusje uw gegevens gebruiken voor interne marketing doeleinden, zoals bijvoorbeeld het toesturen van mailings. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden.

Aansprakelijkheid
Lieselusje is niet aansprakelijk voor door haar verstrekte (technische) adviezen, druk- en zetfouten op de website, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare andere kwaliteit van de producten. De aansprakelijkheid van Lieselusje is beperkt tot maximaal het bedrag van de ter zake verzonden factuur.  In geval van schade is Lieselusje
 
Geschillen
Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Indien dat niet mogelijk blijkt te zijn, heeft de Nederlandse rechter rechtsmacht en is de rechter in het arrondissement waar Lieselusje is gevestigd bevoegd, tenzij Lieselusje voor de rechter van uw woon- respectievelijk vestigingsplaats kiest. Hoewel Lieselusje haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.

Wijzigingsrecht
Lieselusje behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Lieselusje(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
Ook een eigen gratis shop?