Verzendkosten

Verzendkosten komen op rekening van de klant. Omdat Lieselusje van tevoren niet weet wat het door u bestelde gewicht van de artikelen is, kunnen er geen verzendkosten berekent worden in de winkelwagen.  Nadat u uw bestelling heeft geplaatst krijgt u een aparte bevestiging, (na de standaard bevestiging!), van uw bestelling waarin de precieze verzendkosten vermeld staan . Mocht u deze dan te hoog vinden, kunt u uw bestelling altijd nog annuleren of wijzigen.

Hier volgt een indicatie van de verzendkosten:

  • De verzendkosten voor een bakfietsregenhoes zijn € 7,75 via DHL en € 8,60 via Post.nl.
  • De verzendkosten van één peuterwashandje zijn € 0.54 via Post.nl. 

Lieselusje hanteert zoveel mogelijk brievenbus post, waarbij de tarieven van Post.nl worden gehanteerd. Bakfietsregenhoezen worden in principe verzekerd verzonden (extra kosten € 1.65 via Post.nl en 1,50 via DHL), tenzij in overleg met de klant anders wordt besloten.

Voor actuele tarieven kunt u kijken op : 

http://www.postnl.nl/versturen/pakket-versturen/tarieven/

https://dhlforyou.nl/Documents/tarieven-DHLFORYOU_NL-2014.png

 Verzendopties:

  • Verzenden met vooruit overmaken
  • Verzenden onder rembours
  • Zelf ophalen in Amsterdam (alleen op afspraak)

Verzenden met vooruit overmaken:

Als u kiest voor de optie verzenden met vooruit overmaken, kiest u de voordeligste verzendwijze. U dient het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten, dan over te maken naar het bankrekeningnummer. Wanneer dit bedrag dan op de rekening is bijgeschreven worden de artilelen zo spoedig mogelijk naar het door u opgegeven adres opgestuurd. Verzenden onder rembours:

Als u kiest voor verzenden onder rembours, versturen wij de door u bestelde artikelen naar het door u opgegeven adres via Post.nl. U dient dan bij aflevering van het pakket, het totaalbedrag contant te voldoen aan de postbode. 

Zelf ophalen in Amsterdam:

U kunt er ook voor kiezen om de door u bestelde artikelen aan huis op te halen. Dit kan uitsluitend op afspraak. U dient het bedrag dan contant te voldoen.

  • De bovenstaande tarieven gelden alleen voor verzendingen binnen Nederland. Wanneer u echter in het buitenland woont dient u dat aan te geven op het bestelformulier. U krijgt dan andere tarieven deze kunt u overigens vinden op www.post.nl  of via www.dhlforyou.nl
  • Bij levering van onze goederen ontvangt u bij voorkeur een factuur online.
  • Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen krijgt u altijd een e-mail van ons met daarin een bevestiging van uw bestelling. In deze e-mail vindt u ook de nodige informatie zoals bankrekeningnummer, routebeschrijving indien van toepassing.
  • Wanneer u bestelling door ons verwerkt en verzonden is ontvangt u van ons e-mail.
  • Onze algemene voorwaarden kunt u vinden op de pagina algemene voorwaarden.
Ook een eigen gratis shop?