BAKFIETSHOEZEN, BAKFIETSTENTEN, BAKFIETSHUIVEN, Bakfietszeil

Lieselusje maakt oergezellige regenhoezen voor de bakfiets ( zgn. regententen / regenhuiven) in opdracht, waarbij u uw eigen dessin mag kiezen!  (Let op, ik lever geen bogen/stokken, die dient u zelf bij bakfietshandelaar/merk te bestellen, mochten die niet al bij uw bakfiets zitten).

Nieuw! uitgebreide website voor de bakfiets-regenhuiven https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/regenhuif/

De bakfietshoezen worden van het kleurrijke tafelzeil van Kitsch Kitchen ( zgn. Mexicaans tafelzeil) gemaakt. Dit is hoogwaardig PVC en en lang kleurecht. U kunt kiezen uit 20 dessins.

De ramen zijn van 0,5 mm dik transparant tafelzeil.

Voor de sluiting met de raampjes is gebruik gemaakt van ritsen en soms klittenband. (Dit kan niet, zolas een rits, kapot gaan, en is dus duurzamer). 

Voor de Babboe Big regenhuif wordt alleen gebruik gemaakt van ritsen, omdat het klittenband niet mooi op elkaar valt bij dit type hoes. 

Liesleusje maakt bij de afwerking gebruik van materialen uit de zeilmakerij, dus oersterk!

De hoezen zijn 100% waterdicht.

Het type bakfiets waarvoor Lieselusje regententen maakt is doorgaans de rechthoekige bak (90 bij 63 cm ) met ronde huif b.v. van type Bakfietsweb. 

Maar Lieselusje kan ook huiven maken voor afwijkende bakfietsmaten en vormen.Er wordt eerst een patroon naar uw wensen gemaaakt. Doorgaans kost dit ongeveer 45 euro extra voor het bedenken en maken van het specifieke patroon. 

Wilt u bestellen, heeft u vragen of specifieke  wensen? Neem contact op met Lieselusje via het contact-formulier.

Like Lieselusje op Facebook, www.facebook.com/lieselusje, dan blijft u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en modellen!

Verzenden gaat via Post.nl of DHL.

Ook een eigen gratis shop?