BETALEN

Omdat we deze webwinkel pas gestart zijn hebben we nog geen internetkassa geïmplementeerd. Dit betekent dat het geld door onze klanten zelf overgemaakt moet worden via bijv. internetbankieren. In de bevestigings e-mail die je ontvangt als je bestelt hebt staan de betaal gegevens. Wij versturen de tas of maken een afspraak voor afhalen zodra het orderbedrag binnen is op onze rekening.

Hieronder vind je onze betaalgegevens:

Bankrekening: NL19 TRIO 0391 134 639
Ten name van: Brice Color
Plaats: Amersfoort

 

RETOURNEREN

Ben je niet tevreden over je product en wil je je aankoop retourneren? Retourneren kan alleen binnen 30 dagen na aankoop.

Wil je je bestelling retour zenden? Stuur dan een e-mail met je naam en ordernummer naar retour@bricecolor.nl
Wij melden jouw retour aan bij MyParcel en je ontvangt dan een retour-etiket en instructies via e-mail. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dien je het pakket aan ons terug te sturen samen met het retourformulier. Je betaalt zelf de kosten voor de retourzending. Deze kosten bedragen € 5,85.

Let op:
1. Retourneren op eigen risico.
2. Pak de artikelen met zorg in, zoals je deze ook ontvangen hebt. Beschadigde tassen kunnen wij helaas niet of slechts gedeeltelijk vergoeden.
3. Download het retourformulier, print uit en vul deze volledig in.
5. Terugbrengen kan uiteraard ook. Maak hiervoor telefonisch of via e-mail een afspraak.

Schade
Bij schade aan een product zouden wij eerst graag een foto willen ontvangen om de schade te bepalen. Vervolgens zullen wij met jou afstemmen hoe verder. 

Herroepingsrecht
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de aangeschafte producten te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij het product in bezit hebt gekregen. 

Terugbetaling
Nadat je gebruik hebt gemaakt van je herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief verzendkosten voor de heenzending, binnen 10 dagen terug op het bij ons bekende rekeningnummer.

 

© 2016 - 2020 Leuke tennistassen van Brice Color | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?