Brigitte en Celine, samen BRICE
Ongeveer een jaar geleden, bij Celine aan de keukentafel begon Brigitte over haar zoektocht naar een hippe tennistas.

"Ik wil niet zo'n tas met een tennismerk erop, Celine!"

En daarmee is het begonnen. Speuren naar een leuke, moderne en handige tennistas. Wij dachten toen nog dat we die ergens online zouden kunnen vinden. Iemand moet dat toch eerder gedacht hebben, dus er moet een leuke tennistas te vinden zijn! Nu wel ;) Wij hebben uiteindelijk besloten zelf de tas te ontwikkelen die we zochten. Er zijn nu 3 looks, maar dat kunnen er meer worden, dat hangt af van het enthousiasme van jullie natuurlijk!

De tassen
Onze tassen zijn van canvas. Daar zijn 3 redenen voor: de eerste is dat we daardoor die leuke bedrukkingen (door ons zelf bedacht en uitgewerkt) konden realiseren. Gewone tennistassen zijn van o.a. polyester en dat is gedeeltelijk plastic en dus minder duurzaam. Dus dat was voor ons de tweede reden om voor canvas te kiezen. En de derde reden is de prijs in combinatie met de bedrukking. Canvas is makkelijker te bedrukken en daardoor goedkoper dan polyester. We wilden de prijs zo laag mogelijk houden zodat jij gewoon kan denken: ik wil nog zo'n leuke tas en neem nu een ander printje!

Wassen op 30º
Onze leuke tennistassen kun je gewoon wassen op 30º. Overigens zijn de tassen niet snel vies, wij hebben met de proeftas 4 mnd getennist en toen we hem gingen wassen was hij eigenlijk nog niet vuil, maar voor het Facebook filmpje (zie hieronder) ging hij toch de was in! Met prima resultaat. Je kunt gravel en zand er vaak gewoon afkloppen, het canvas kan tegen een stootje en de tas is ook best regenbestendig volgens onze test. Niet waterdicht, maar de tas beschermt genoeg tegen nattigheid. En als het keihard giet dan ren je gewoon snel het clubhuis in.

 

 

En het resultaat na het wassen (shot by iPhone):

leuketennistas_wasresultaat

 

© 2016 - 2020 Leuke tennistassen van Brice Color | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?