Navigatie

Welkom

Kledingdeco is een eenmansbedrijf dat staat voor kwaliteit en persoonlijkheid. Kwaliteit van materialen en persoonlijk door in te gaan op uw wensen en te kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Kledingdeco borduurt machinaal uw logo, afbeelding of tekst op textiel. Daarnaast bedruk ik mokken met een speciale pers. Kledingdeco kan snel schakelen en er hoeven geen grote hoeveelheden in één keer te worden afgenomen. Sinds kort kan ik ook artikelen bedrukken en kunt u de keus maken wat u het prettigste vindt. Binnenkort meer in de webshop.

Bij de producten vindt u een klein overzicht van de artikelen die u kunt bestellen.  Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden hiervoor kunt u het beste contact met mij opnemen per mail of bel me. Als ik de telefoon niet opneem, spreekt u dan a.u.b. een bericht in of stuurt u mij een app. Dan neem ik z.s.m. contact met u op.

De prijzen worden gehanteerd op basis van tekst/ logo/ afbeelding, klein, 1 kleur. Wilt u de tekst/ logo/ afbeelding groot dan kunt u dit aangeven, u ziet dan de prijs veranderen. Dit geldt ook voor meer kleuren. Voor het omzetten van een logo wordt extra gevraagd (dit is eenmalig, logo blijft in bezit van Kledingdeco), evenals een tekst door kledingdeco ontworpen bijvoorbeeld i.p.v. recht in een boog. Kledingdeco kan zorgen voor diverse afbeeldingen, ook hier worden eenmalig kosten voor in rekening gebracht.

Alle producten kunnen worden opgehaald of verstuurd per post tegen portokosten.

* U kunt altijd contact met opnemen voor een vrijblijvende offerte (bijv. voor grote hoeveelheden) of om een afspraak te maken bij mij in de atelier.

 

 

© 2017 - 2019 Kledingdeco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?