Leren zeilen voor kinderen

Er zijn verschillende boeken voor kinderen op de markt die kunnen dienen als handleiding om te leren zeilen. Deze boeken zijn geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 10.

  Het zeilboek voor kinderen
Het zeilboek voor kinderen
€ 5.99

Veel facetten van het zeilen komen in dit enthousiast geschreven informatieve boekje aan de orde. Omdat de auteur niet uitgaat van enige voorkennis, kan de lezer zich stap voor stap alle informatie die nodig is om zelf te kunnen varen, eigen maken. Goed ingeleefd zijn de benodigde thema`s gekozen om als jong kind met een klein bootje van wal te kunnen steken. Zinvol, motiverend zeilboek voor kinderen vanaf ca. 9 jaar.

  Zeilen kun je leren
Zeilen kun je leren
€13.80

Dit erg leuke boek over zeilen ziet er niet alleen aantrekkelijk en vrolijk uit, maar is ook informatief. Kenmerkend zijn de vele tekeningen in kleur. Op verhalende en humoristische wijze worden de lezers meegenomen in de essenties van het zeilen. Zowel enthousiasme als kennis wordt op die manier overgebracht. Kern van het boek is het zeilen met kleine open zeilbootjes, maar tegelijk wordt er van alles omheen verteld, varierend van grote boten, voorrangsregels op het water tot het weer. Tussen de informatieve teksten door zijn bladzijden uit het logboek van de 10-jarige Tim de Wit opgenomen. Hij heeft net een Optimist gekregen en vertelt over zijn belevenissen. Een boekje om van te genieten voor kinderen vanaf ca. 10 jaar met belangstelling voor watersport.

  Ik ga zeilen
Ik ga zeilen
€ 12.50
De wereld van zeilen kent veel termen en gebruiken. Ook kun je best in gevaarlijke situaties belanden als je niet goed weet wat je doet. Dit `praatje bij een plaatje` boek gaat spelenderwijs en in een logische opbouw door alle zaken die met zeilen te maken hebben. Geschreven door een Britse en aanbevolen door de Engels zeilbond, de RYA.

 

© 2009 - 2020 kinderenaanboord | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?