Betalen met iDeal
Betalen kan bij ons met iDeal, direct vanuit je vertrouwde bankomgeving. Gemakkelijk en snel!

Vooraf overmaken
Het bedrag vooraf zelf overmaken is mogelijk. Je ontvangt van ons een orderbevestiging met een factuur nadat je een bestelling hebt geplaatst. In de orderbevestiging vind je het totale factuurbedrag, ordernummer en onze bankgegevens. Het bedrag kun je vooraf naar ons overmaken, belangrijk is om het ordernummer hierbij te vermelden. We nemen je bestelling in behandeling als we de betaling hebben ontvangen.

Verzending
Je bestelling wordt zo snel mogelijk na het ontvangen van je betaling verzonden. In ieder geval tussen 1-3 werkdagen. Gepersonaliseerde producten hebben een langere levertijd en we streven ernaar deze tussen de 10-15 dagen te versturen. Je ontvangt een verzendbevestiging, waarna je je bestelling binnen 1-2 dagen kunt verwachten (afhankelijk van de post, er wordt niet bezorgd op zondag, maandag en feestdagen). 

Verzendkosten
De verzendkosten voor brievenbuspost zijn €3,50, voor pakketten €6,95. Vanaf €50,00 zijn de verzendkosten gratis!

Retourneren
We hopen natuurlijk dat je heel tevreden bent met je bestelling. Maar is dit nou niet het geval, dan kan je je bestelling terugsturen en krijg je het aankoopbedrag retour. Je hebt de mogelijkheid om de bestelling, zonder opgaaf van redenen, binnen een periode van 14 dagen te retourneren. Indien je besluit je bestelling te retourneren, dan kan je dat vooraf per e-mail kenbaar maken. 

Vragen en opmerkingen
Je kan bij ons veel producten laten personaliseren. Wil je iets laten personaliseren maar staat dit niet op onze site? Of heb wil je graag een product nét iets anders? Laat het ons weten! Dan kijken we samen naar een oplossing.

© 2018 - 2020 Kids & Koos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?