Verzenden en betalen


Verzendkosten
Per bestelling wordt er 2,50 gerekend voor verzendkosten.

Verzending
Elke bestelling wordt netjes ingepakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn, dan kan je contact met me opnemen en zorg ik dat je een nieuwe set krijgt.

Levertijd losse sets
Bestellingen van losse sets worden binnen 2 werkdagen verwerkt en verzonden, met uitzondering van weekend- en feestdagen. 
Brievenbuspost en pakketpost via PostNL heeft een levertijd van 1 à 2 werkdagen (m.u.v. feestdagen). Kaartje van Kim is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport. Heb je na 5 werkdagen je bestelling nog niet ontvangen? Neem dan contact met me op.

Levertijd abonnementen
Bestellingen van abonnementen ontvang je in de eerste week van de maand. 
Je ontvangt je eerste set in de eerste week van de volgende maand. Dus als je in maart besteld, ontvang je je eerste set in april.
Vervolgens ontvang je de overige sets steeds weer in de eerste week van de maand.

Brievenbuspost en pakketpost via PostNL heeft een levertijd van 1 à 2 werkdagen (m.u.v. feestdagen). Kaartje van Kim is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport. Heb je in week 2 van de maand je bestelling nog niet ontvangen? Neem dan contact met me op.

Betalen
Je kunt je bestelling betalen via iDEAL. Er zijn geen extra kosten verbonden aan betalen via iDEAL.

 

 

© 2017 - 2018 Kaartje van Kim | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?