Navigatie

 

Het Inkt Atelier staat op Fort Isabella Fair!
Op 21 en 22 april kun je ons vinden op Fort Isabella Fair in Vught. Fort Isabella Fair is een nieuwe markt met stijlvolle en stoere (streek)producten, maar ook met leerzame activiteiten en leuke acts. En dat op een heerlijke, historische plek op het terrein van Fort Isabella, midden in de Vughtse natuur, op 10 minuten afstand van het gezellige centrum van ‘s-Hertogenbosch. Kijk op www.fortisabellafair.nl voor meer info!

 

Er staan weer een aantal supertoffe workshops gepland.houtdrukken Chinese woodblock printing
* LENTE STEMPELWORKSHOP op 28 maart van 19.30 - 22.00 uur. 
* OUDER en KIND STEMPELWORKSHOP op 30 maart van 10.00 - 12.30 uur.

Ouder en Kind workshops zijn altijd fijn; met zelfgebakken appeltaart, koffie/thee/ranja, een fijn muziekje en goede materialen om mee te werken.  

Kijk gauw bij de workshops of er nog plaats is. 

 

Het inkt atelier is de winkel/werkplaats van Judith Rosema;  tekenaar | graficus | cultuuraanbieder | vreugde-momenten deler.
Weet je nog dat je als kind altijd zo blij werd van knutselen, tekenen, dingen maken, experimenteren en dat het niet gaf als het verkeerd ging, want daar leerde je juist van? Ja, weet je dat nog? Dat gevoel, van experimenteren, spelenderwijs leren en ontdekken, dat is wat er gebeurd bij het Inkt Atelier. Het is een creatieve plek waar zowel kinderen als ouders als opa's en oma's een heleboel vreugde- en succesmomenten beleven.
Het voelt fantastisch om je eigen shirt of tas te maken, of je eigen stempelsetje te gutsen. Niemand heeft er zo eentje als jij. Kom maar langs, dan zul je het zien!
Je kunt op Het Inkt Atelier terecht voor Creatieve kinderfeestjes - Groepsuitjes - workshops en cursussen.  Er is keuze uit diverse workshops: o.a. stempelsetjes maken, papier scheppen, tassen bedrukken, hout bedrukken, boekdrukken maar ook de meer intensievere technieken kun je leren zoals het Chinese Woodblock Printing of het houtdrukken met reductietechniek
Op Het inkt Atelier werk je tussen de kunstwerken, want de muren hangen vol met tekeningen, drukwerkjes en schilderijtjes.... inspiratie genoeg dus!

Judith heeft gestudeerd aan de kunstacademie in Den Bosch en studeerde af met linosnedes, etsen, litho's en tekeningen.
Ze is dol op grafische technieken, is iedere keer weer verrast door de afdruk.
Judith ontwikkelt kunst-educatieve projecten voor basisscholen. Haar missie is om meer creativiteit op de scholen te brengen. Om kinderen weer het plezier van het  experiment te laten ervaren. Met haar mobiele etspers reist ze de basisscholen af. Kinderen kunnen afdrukken maken op de pers, wat iedere keer weer veel pretoogjes en glimlachjes tevoorschijn tovert.   
Het inkt atelier is gehuisvest in de Gruyterfabriek in 's-Hertogenbosch. Neem geheel vrijblijvend contact op.
Adres:
de Gruyterfabriek - Unit 6214
Veemarktkade 8
5222 AE Den Bosch
06-28249342

 

Gastenboek

  • 20-09-2018 - Wat super, ik was helemaal in mijn nopjes! mijn zoon...  lees meer
  • 04-09-2018 - Judith we hebben echt een superleuke ochtend gehad; ontspannen, creatief,...  lees meer
  • 09-04-2018 - Mijn zoon van 10 heeft een superleuke, gezellige &...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2019 Het inkt atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?