Navigatie

Het Inkt Atelier is gevraagd om kinderworkshops te verzorgen tijdens deze editie van
Theaterfestival Boulevard. Dat is natuurlijk geweldig tof! Dus we gaan er een feestje van maken. Van 3 t/m 12 augustus staan we op het Josephkwartier, tussen 15-18 uur. Kinderen vanaf 6 jaar mogen een eigen stempel snijden, jongere kinderen mogen stempelen met mijn stempels. Alles mag afgedrukt worden op het grote papier. Aan het einde van de Boulevard zal een gezamenlijk stempelwerk te zien zijn. Gemaakt door iedereen die zijn sporen wil achterlaten. Deelname is gratis. Tot ziens op de Boulevard!

 


18-19-20 oktober is de Paper Passion, het leukste feestje van papier, in de prachtige koepelhal in Tilburg. Het Inkt Atelier is er ook vertegenwoordigd. We bieden deze dagen 2 workshops aan; Papier scheppen & Portretstempel snijden. Niets is leuker dan het zelf te doen! Je mag dus helemaal los gaan voor jezelf of voor een ander!
De eerste earlybirds die online een kaartje bestellen, krijgen van Paper Passion naast korting ook een goed gevulde goodiebag!

 


Het inkt atelier is de winkel/werkplaats van Judith Rosema;  tekenaar | graficus | cultuuraanbieder | vreugde-momenten deler.
Weet je nog dat je als kind altijd zo blij werd van knutselen, tekenen, dingen maken, experimenteren en dat het niet gaf als het verkeerd ging, want daar leerde je juist van? Ja, weet je dat nog? Dat gevoel, van experimenteren, spelenderwijs leren en ontdekken, dat is wat er gebeurd bij het Inkt Atelier. Het is een creatieve plek waar zowel kinderen als ouders als opa's en oma's een heleboel vreugde- en succesmomenten beleven.
Het voelt fantastisch om je eigen unieke shirt te maken, niemand heeft er zo eentje als jij. Of je eigen bord te bedrukken en die daarna vol trots boven je bed te hangen.  Kom maar langs, dan zul je het zien!
Je kunt op Het Inkt Atelier terecht voor Creatieve (Kinder)feestjes - Groepsuitjes - workshops en cursussen. 

Judith heeft gestudeerd aan de kunstacademie in Den Bosch en studeerde af met linosnedes, etsen, litho's en tekeningen.
Ze is dol op grafische technieken, is iedere keer weer verrast door de afdruk.
Judith ontwikkelt kunst-educatieve projecten voor basisscholen. Haar missie is om meer creativiteit op de scholen te brengen. Om kinderen weer het plezier van het  experiment te laten ervaren. Met haar mobiele etspers reist ze de basisscholen af. Kinderen kunnen afdrukken maken op de pers, wat iedere keer weer veel pretoogjes en glimlachjes tevoorschijn tovert.   
Het inkt atelier is gehuisvest in de Gruyterfabriek in 's-Hertogenbosch. Neem geheel vrijblijvend contact op.
Adres:
de Gruyterfabriek - Unit 6214
Veemarktkade 8
5222 AE Den Bosch

 

Gastenboek

  • 09-04-2018 - Mijn zoon van 10 heeft een superleuke, gezellige &...  lees meer
  • 25-01-2018 - Beste lezer,
    Ik ben voor mijn kleindochter van zes jaar ...  lees meer
  • 16-11-2017 - Vallende blaadjes, buiten en binnen! Zelf stempels gemaakt bij Het...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2018 Het inkt atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?