Donateurs

Wij willen JOP toegankelijk houden voor iedereen. De leden betalen een zeer laagdrempelige contributie van 12,85 euro per maand. Hiervan worden alle dagelijkse kosten betaald. Binnen JOP werkt iedereen volledig op vrijwillige basis. Manon die alle lessen/repetities verzorgt, het kleding-team, de mensen die telkens nieuwe decorstukken maken, de jongens van het licht en geluid en de grime/visagie.

Bij producties die wij aan het publiek laten zien vragen wij een bescheiden entree. Ook dat willen wij graag laagdrempelig houden. De opbrengst van de tickets ligt vaak net onder onze kosten. Wij moeten dus altijd heel voorzichtig zijn en schieten er soms wat bij in. Iets extra huren of kopen om een voorstelling net iets beter uit de verf te laten komen zit er gewoon niet in.   

Om dat 'gat' op te vullen doen wij een beroep op donateurs. En nee, u krijgt er, behalve heel veel dank, niets voor terug. Anders draagt het donateurschap immers nog niets bij. Wat wij wel doen is u per email op de hoogte houden van onze producties. Wat wij ook beloven is een mooie plaats in de zaal bij optredens als u als donateur een ticket heeft gekocht. Wij houden de beste plekken vrij voor onze donateurs.

Namens alle leden en vrijwilligers van JOP, dank voor uw warme hart. U kunt hieronder een keuze maken welk bedrag u wilt doneren. U kunt natuurlijk ook elk artikel in veelvoud kopen. (3x 10 euro is 30 euro, 2x 20 euro is 40 euro.)

Ook een eigen gratis shop?