Gebruiksaanwijzing geurlampen

Fragrance Lamps van Ashleigh & Burwood - een sieraad in uw huis.

De Fragrance Lamp vernietigt ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving en laat daarna een heerlijke geur in de ruimte achter. De Fragrance Lamp reinigt de lucht o.a. van: rookgeur (sigaretten), brandgeur, etensgeuren, dierengeuren en alle andere geuren die in een huis schuilen.

De fragrance lamp helpt niet alleen om ongewenste geuren te verwijderen, maar is tevens een sieraad in uw huis. Deze prachtige lampen hebben een sierlijke dop en zijn handgemaakt. Alle lampen zijn verpakt in een mooie cadeauverpakking. In elke cadeauverpakking zit een trechter om de olie in de lamp te gieten.

Hoe gebruikt u de Fragance Lamp?

Stap 1

Plaats de Fragrance Lamp op een stabiele ondergrond. Vul de Fragrance Lamp tot 2/3. De Fragrance Lamp mag niet tot de rand worden gevuld. (In de cadeau doos zit een blaadje met de gebruiksaanwijzing in verschillende talen, o.a. Nederlands).

Stap 2

Plaats de lont (voor gebruik de olie 30 tot 45 minuten in de Diffuser laten weken) en steek de steen aan. Laat de vlam 2 minuten branden. Blaas de vlam na 2 minuten uit. (Laat de vlam nooit branden zonder toezicht!).

Stap 3

Plaats de ventilerende deksel op de Fragrance Lamp. De Fragrance Lamp verspreidt nu uw favoriete geur en zuivert de lucht. Na zo''n 20-30 minuten kunt u de lamp doven.

Stap 4

Om de diffuser helemaal te doven haalt u de ventilerende deksel eraf (pas op, heet!) en plaatst het erbij geleverde solide dopje over de steen. Hierdoor krijgt de steen geen zuurstof meer en zal hij uitgaan. Het beste kunt u bij het oppakken van het deksel een doekje gebruiken.

Ook een eigen gratis shop?