Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. Prijzen
De vermelde prijzen zijn in euro´s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. De genoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen.

2. Verzendkosten
Alle producten worden verzonden volgens de geldende tarieven. Wij proberen uw goederen zo zorgvuldig mogelijk in te pakken, echter zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade aan of verloren gaan van de producten tijdens de levering. De verzendkosten worden nader bepaald bij afrekening. In de bevestigingsmail van uw order staan de juiste verzendkosten.

3. Levertijd
Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling, tenzij de bestelling wordt bezorgd of afgehaald. In dat geval kunt u ook contant afrekenen.
Na betaling wordt zo spoedig mogelijk tot levering overgegaan. Indien er een langere levertijd wordt verwacht of artikelen niet meer leverbaar zijn, zult u per e-mail op de hoogte worden gebracht.
Jolis Cadeaux biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelling zelf op te komen halen, na een gemaakte afspraak. U kunt dit aangeven bij uw bestelling, waarna wij contact met u zullen opnemen zodra de levering klaar staat.

4. Retourneren
Indien het bestelde artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, heeft u het recht om het binnen 7 dagen terug te sturen, uitsluitend in overleg met ons, naar het door ons op te geven retourneringsadres. Geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. De verzendkosten zijn voor de klant en teruggestuurde artikelen verzonden onder rembours worden niet geaccepteerd. Indien het artikel voldoet aan deze voorwaarden wordt het aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, teruggestort op het door de klant opgegeven bankrekeningnummer.

5. Betaling
Bestellingen die bezorgd worden en die niet vooraf betaald zijn, kunnen alleen contant afgerekend worden. Overige bestellingen dienen vooraf betaald te worden via Ideal of via overboeking op ING rekening nummer NL69INGB0005969516 t.n.v. Jolis Cadeaux, onder vermelding van het ordernummer.

Jolis Cadeaux behoudt zich het recht voor om de Algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
Ook een eigen gratis shop?